Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima tara europeana care recunoaste existenta unui al treilea sexin acte

Antena3 Antena3,
Prima tara europeana care recunoaste existenta unui al treilea sexin acte

Germania a devenit, vineri, prima tara europeana care recunoaste existenta unui al treilea sex in documentele de stare civila. Aceasta dispozitie exista deja in legislatiile altor tari, precum. continuă pe Antena3

Germania devine prima tara europeana care recunoaste existenta unui al treilea sex n acte

Germania a devenit, vineri, prima tara europeana care recunoaste existenta unui al treilea sex in documentele de stare civila, dupa ce Bundestag - camera inferioara a parlamentului de la Berlin - a votat pentru introducerea notiunii in legislatie, potrivit huffingtonpost. fr, citat de Mediafax.

Al treilea sex a fost legalizat. Care este prima tara din Europa care a recunsocut al treilea gen pe certificatele de nastere

Germania a devenit, vineri, prima tara europeana care recunoaste existenta unui al treilea sex in documentele de stare civila. Alaturi de feminin sau masculin se va putea mentiona si divers in cazul.

Samsung Galaxy S10: detaliul care confirma existenta unui telefon 5G

Samsung Galaxy S10 mai are cam doua luni pana la lansare, iar acum aflam ceva detalii despre modelul 5G al telefonului. Pana acum, a fost deja confirmat faptul ca vor exista trei variante.

Business report: Cum se locuieste n UE, cum se locuieste n Romnia; O cooperativa agricola care produce catina ecologica si-a lansat brandul n Dubai si a avut profit din primul an. Secretul: lucreaza cu detinuti; Tara europeana care majoreaza salariul min

Romania ar putea intra in 2019 fara un buget votat de Parlament. Unde s-a blocat. Romania ar putea intra in noul an fara un. Mituri demontate: Cheltuie Romania mult cu protectia sociala? Eurostat are raspunsurile. Cheltuielile pentru protectia sociala au reprezentat.

Prima tara europeana unde s-a lansat prima retea 5G

Daca te asteptai ca prima retea 5G din Europa sa apara in Franta, Germania sau Marea Britanie atunci te-ai inselat. Prima tara europeana unde apare o retea 5G functionala este una din.

Prima impresie pe care o lasa zodiile: Fecioaele, extrem de naturale - Berbecii, aroganti

Prima impresie pe care o lasa zodiile este foarte importanta, indiferent de mediul in care interactionezi cu nativul: fie intr-un cerc de prieteni, fie la un loc de munca, fie intr-un local sau in diferite.

Prima impresie pe care o lasa zodiile: Fecioarele, extrem de naturale - Berbecii, aroganti

Prima impresie pe care o lasa zodiile este foarte importanta, indiferent de mediul in care interactionezi cu nativul: fie intr-un cerc de prieteni, fie la un loc de munca, fie intr-un local sau in diferite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )