Libnet.ro
UNICEF

19:00

Al treilea sex a fost legalizat. Care este prima tara din Europa care a recunsocut al treilea gen pe certificatele de nastere

B1 B1,
Al treilea sex a fost legalizat. Care este prima tara din Europa care a recunsocut al treilea gen pe certificatele de nastere

Germania a devenit, vineri, prima tara europeana care recunoaste existenta unui al treilea sex in documentele de stare civila. Alaturi de feminin sau masculin se va putea mentiona si divers in cazul. continuă pe B1

Top zece bancuri de Craciun. Care este prima tara in care ajunge Mosul

Asteptat de toata lumea, Mos Craciun este nu doar un personaj adorat de copii, ci si un motiv de veselie, pe seama lui facandu-se nenumarate glume. Va propunem astazi o selectie de bancuri pe aceasta tema.

Prima tara europeana care recunoaste existenta unui al treilea sexin acte

Germania a devenit, vineri, prima tara europeana care recunoaste existenta unui al treilea sex in documentele de stare civila. Aceasta dispozitie exista deja in legislatiile altor tari, precum.

Germania devine prima tara europeana care recunoaste existenta unui al treilea sex n acte

Germania a devenit, vineri, prima tara europeana care recunoaste existenta unui al treilea sex in documentele de stare civila, dupa ce Bundestag - camera inferioara a parlamentului de la Berlin - a votat pentru introducerea notiunii in legislatie, potrivit huffingtonpost. fr, citat de Mediafax.

HOROSCOP. Care este ziua norocoasa a fiecarei zodii

Zodiilor le putem atribui cate o zi a saptamanii care le potenteaza farmecul. Este bine ca in aceastazi sacautati sa va regasiti optimismul, increderea de sine si.

Utile: Care este cadoul perfect pentru cei dragi; Cum poti ramne calm n timpul unei discutii aprinse. Sase sfaturi importante; Ce nu ti-a zis nimeni despre romni si telefoane.

Cel mai nou gadget lansat de Apple este un dispozitiv care te inregistreaza in timp ce dormi. Beddit Sleep Monitor este primul produs de monitorizare a somnului pe care Apple. Cel mai bun remediu pentru a scapa de herpes in 12 ore. Herpesul este inestetic, dar poate fi si dureros, iar vindecarea destul de dificila.

Achitat dupa 11 ani.Povestea unui fost primar care a pierduttot: M-au distrus. Nu numai pe mine, ci si localitatea

Adrian Ursu a prezentat in emisiunea Exces de putere povestea unui fost primar al unei comune din judetul Prahova, care a pierdut aproape tot in 11 ani, cat a asteptat pana la achitare. Iulian Popa.

Digi24 CTP: Alianta Vestului nu va mai fi a Vestului, iar Dragnea o va bloca. Care este motivul

Cristian Tudor Popescu a comentat la Jurnalul de Seara situatia Aliantei Vestului si modul in care Liviu Dragnea poate bloca accesul celor patru primari la fonduri europene.

BNR: Riscul de nerambursare a creditelor se va intensifica in perioada urmatoare! Care este explicatia?

Riscul de nerambursare a creditelor contractate de populatie ramane ridicat si este de asteptat sa se intensifice in perioada urmatoare, pe fondul trendului de majorare a dobanzilor pe plan intern si international. Volumul creditelor neperformante.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )