Libnet.ro
UNICEF

13:45

Un primar din judetul Galati isi infiinteaza propriul sistem de alertare prin SMS

Hotnews Hotnews,
 Un primar din judetul Galati isi infiinteaza propriul sistem de alertare prin SMS

Primarul orasului Targu Bujor, din judetul Galati, Laurentiu Gidei, ii roaga pe cetateni sa-i transmita numerele de telefon pentru a fi alertati de catre el prin SMS cu privire la eventualele fenomene meteorologice imediate sau despre evenimente importante din localitate, el afirmand ca asteapta si infiintarea sistemului national de altertare, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

Un edil din Galati isi realizeaza propriul sistem de alertare privind conditiile meteorologice. Care este planul sau

Situatie grava petrecuta, duminica, in vestul tarii, atunci cand o furtuna puternica i-a luat prin surprindere pe locuitori, nefiind anuntat niciun cod meteorologic preventiv, l-a determinat pe un pr.

Planul unui edil din judetul Galati pentru siguranta cetatenilor

Primarul orasului Targu Bujor, judetul Galati, ii roaga pe cetateni sa-i transmita numerele de telefon pentru a fi alertati de catre el prin SMS cu privire la eventualele fenomene meteorologice.

Un primar din judetul Prahova este cercetat pentru violarea vietii private, dupa ce a ascuns microfoane in birourile angajatilor

Primarul comunei Dumbrava din Prahova, Marian Apostol, este cercetat penal pentru violarea vietii private, dupa ce Inspectoratul Judetean de Politie au fost sesizati de o angajata ca edilul ar fi montat aparatura de ascultare in institutie. Politistii au gasit mai multe microfoane si reportofoane ascunse in sertare, relateazaziarul Incomod.

Primarul care da o lectie Guvernului: infiinteaza un sistem de alarmare a populatiei prin SMS in caz de dezastre

Laurentiu Gidei, primarul orasului Targu Bujor, din judetul Galati, a inceput de marti, 19 septembrie, sa adune toate numerele de telefon ale locuitorilor urbei pe care o conduce, pentru a-i putea avertiza mai bine in cazul unor eventuale dezastre.

Mai multe scoli din judetul Timis, ore suspendate miercuri

Vijeliile din vestul tarii aduc in urma lor multe probleme. Mai multe scoli din judetul Timis au fost inchise astazi si vor fi inchise si maine. Astazi au fost 25 unitati de.

Imperiul lui Liviu Luca din judetul Prahova. Fostul sindicalist detine chiar si un lac

La marginea localitatii Varbila, din judetul Prahova, gasim un domeniu de sase hectare, marca Liviu Luca. Aici si-a construit patru case, din care doua de protocol, are o padure si un lac superb populat cu.

Un primar din Prahova, acuzat de violarea vietii private. Ce a putut sa le faca edilul angajatilor din Primarie (FOTO)

Primarul unei comune din Prahova este cercetat dupa ce a fost acuzat de violarea vietii private. O angajata a sesizat Inspectoratul Judetean de Politie dupa ce edilul Marian Apostol, primar in comuna.

Primarul unui oras din judetul Sibiu trage un semnal de alarma. De ce a plecat pe jos la Bucuresti

Primarul din Copsa Mica, Daniel Mihalache, a plecat, luni, pe jos, spre Bucuresti, pentru a trage un semnal de alarma, orasul fiind in prag de faliment, din cauza penalitatilor pe care primaria trebuie sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )