Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un primar din Prahova, acuzat de violarea vietii private. Ce a putut sa le faca edilul angajatilor din Primarie (FOTO)

B1 B1,
Un primar din Prahova, acuzat de violarea vietii private. Ce a putut sa le faca edilul angajatilor din Primarie (FOTO)

Primarul unei comune din Prahova este cercetat dupa ce a fost acuzat de violarea vietii private. O angajata a sesizat Inspectoratul Judetean de Politie dupa ce edilul Marian Apostol, primar in comuna. continuă pe B1

Un primar din judetul Prahova este cercetat pentru violarea vietii private, dupa ce a ascuns microfoane in birourile angajatilor

Primarul comunei Dumbrava din Prahova, Marian Apostol, este cercetat penal pentru violarea vietii private, dupa ce Inspectoratul Judetean de Politie au fost sesizati de o angajata ca edilul ar fi montat aparatura de ascultare in institutie. Politistii au gasit mai multe microfoane si reportofoane ascunse in sertare, relateazaziarul Incomod.

Microfoane gasite intr-o primarie din Prahova. Cine ii asculta pe functionari

Politistii si procurorii din Prahova au deschis dosar de cercetare penala dupa ce au primit o sesizare ca in incinta Primariei Dumbrava s-ar efectua interceptari neautorizate ale functionarilor.

Un primar din judetul Galati isi infiinteaza propriul sistem de alertare prin SMS

Primarul orasului Targu Bujor, din judetul Galati, Laurentiu Gidei, ii roaga pe cetateni sa-i transmita numerele de telefon pentru a fi alertati de catre el prin SMS cu privire la eventualele fenomene meteorologice imediate sau despre evenimente importante din localitate, el afirmand ca asteapta si infiintarea sistemului national de altertare, potrivit News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )