Libnet.ro
UNICEF

14:45

Primar din Vrancea, cercetat pentru coruperea alegatorilor

România Liberă România Liberă,
Primar din Vrancea, cercetat pentru coruperea alegatorilor

Un primar din judetul Vrancea este cercetat de politie pentru coruperea alegatorilor, dupa ce a tran. continuă pe România Liberă

Gest inedit al unui primar din Alba! S-a amendat singur pentru ca nu avea autorizatie

Gest inedit al unui primar din Alba. Edilul comunei Vintu de Jos s-a amendat singur pentru ca si-a modificat acoperisul casei fara autorizatie de la primarie. Acesta a achitat amenda, imediat, la biroul de taxe.

Razbunarea lui PONTA! Cimpeanu si Constantin, suspendati din Pro Romania pentru ca au votat Guvernul Orban. Si ceilalti deputati tradatori au fost aspru PEDEPSITI

Se amplifica scandalul din Pro Romania. Biroul Executiv al partidului a decisca Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin sa fie suspendati din Pro Romania pentru ca au votat guvernul Orban. De.

VIDEO Primar PSD din Vrancea, live pe Facebook pe un santier: Uite, locuri de casa, toti tinerii vor beneficia. Va rog frumos votati PSD, Viorica. Sa aratam ca votam cu inima!

Primarul PSD din comuna Slobozia Bradului, Iulian Dumitru, le promite localnicilor, intr-o filmare live pe Facebook, ca le da locuri de casa tuturor tinerilor, pe care ii roaga din suflet sa mearga duminica la vot si sa voteze PSD si Viorica. El s-a filmat pe un teren viran unde pare ca au loc lucrari, cu muncitori si utilaje. Deci va rog frumos votati PSD si Viorica! Vom vota cu inima PSD!, afirma primarul, in timp ce le explica localnicilor ca va face cale de acces pentru toate aceste case, vreo 150.

Un primar din judetul Alba s-a amendat singur

Primarul localitatii Vintu de Jos din judetul Alba s-a amendat singur dupa ce si-a modificat acoperisul casei fara autorizatie de la primarie. Aceasta, dupa ce in 2016 investigatiile oamenilor legii au scos la iveala nereguli legate atat de gestionarea banului public, cat si de emiterea ilegala a unor documente de urbanism si fond funciar din vremea mandatului fostului primar, scrie Ziarul Unirea.

Cristian Busoi, responsabilul Comisiei de Mediu si Sanatate (ENVI) din Parlamentul European pentru Agentia Europeana a Medicamentului

Europarlamentarul PNL Cristian Busoi, vicepresedinte al Comisiei de Mediu si Sanatate ENVI) din Parlamentul European, a fost numit responsabil al Comisiei ENVI pentru relatia cu Agentia Europeana a.

Cristian Busoi (PNL), numit responsabil al Comisiei de Mediu si Sanatate din P.E. pentru relatia cu Agentia Europeana a Medicamentului: Voi face toate eforturile ca Romania sa fructifice la maximum oportunitatile financiare

Eurodeputatul liberal Cristian Busoi a fost numitresponsabil al Comisiei de Mediu si Sanatate din Parlamentul European pentru relatia cu Agentia Europeana a Medicamentului. Agentia Europeana a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )