Libnet.ro
UNICEF

00:06

Primar PSD-ist: Nu ma alatur grupului de sinucigasi politici. Dragnea trebuie sa plece de la conducerea partidului si a tarii

Adevărul Adevărul,
Primar PSD-ist: Nu ma alatur grupului de sinucigasi politici. Dragnea trebuie sa plece de la conducerea partidului si a tarii

Sabin Bociu, primarul comunei Jebel, se arata impotriva colegilor sau din PSD Timis care au decis sa sustina guvernul lui Dragnea. continuă pe Adevărul

Primar PSD din Timis: Nu ma alatur grupului de sinucigasi politici. Dragnea trebuie sa plece de la conducerea tarii

Sabin Bociu, primarul social-democrat din comuna Jebel, judetul Timis, spune ca traieste cu speranta ca PSD va realiza ca Liviu Dragnea trebuie sa plece de la conducerea partidului si a tarii. Mai mult,.

Primar PSD din Timis: Nu ma alatur grupului de sinucigasi politici si dezavuez deciziile CExN. Dragnea trebuie sa plece de la conducerea partidului si a tarii

Sabin Bociu, unul dintre primarii social-democrati din judetul Timis, a scris luni pe Facebook ca este membru PSD de douazeci de ani, insa spera ca social-democratii vor realiza ca Liviu Dragnea trebuie sa plece de la conducerea partidului si a tarii. Acesta a mai spus si ca nu se alatura grupului de sinucigasi politici din Comiteul Executiv National al partidului care si-au aratat sustinerea fata de Dragnea.

Un nou primar PSD cere demisia lui Dragnea: Nu ma alatur grupului de sinucigasi politici si dezavuez deciziile CExN!

Un nou primar PSD isi arata nemultumirea privind ramanearea lui Liviu Dragnea in fruntea partidului in ciuda condamnarii primite in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Sabin Bociu, primarul.

Primarul PSD din orasul Jebel (Timis): Liviu Dragnea trebuie sa plece de la conducerea partidului si a tarii /Traiesc cu speranta ca sunt multi colegi ce gndesc la fel ca mine

Sabin Bociu, primarul orasului Jebel si vicepresedinte al PSD Timis, a declarat, luni, ca Liviu Dragnea ar trebui sa plece de la conducerea partidului si a tarii, dupa ce a fost condamnat, si ca nu se alatura grupului de sinucigasi politici, transmite Mediafax.

Primarul PSD din comuna Jebel (Timis): Liviu Dragnea trebuie sa plece de la conducerea partidului si a tarii /Traiesc cu speranta ca sunt multi colegi ce gndesc la fel ca mine

Sabin Bociu, primarul comunei Jebel si vicepresedinte al PSD Timis, a declarat, luni, ca Liviu Dragnea ar trebui sa plece de la conducerea partidului si a tarii, dupa ce a fost condamnat, si ca nu se alatura grupului de sinucigasi politici, transmite Mediafax.

Dragnea trebuie sa dispara din viata publica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca urmare a condamnarii lui Liviu Dragnea ca: Dragnea trebuie pur si simplu sa dispara din viata publica si ca este foarte grav faptul ca PSD, cel mai mare partid din Romania, a devenit grup de presiune si de lobby pentru un infractor.

Tomac: Dragnea trebuie sa inteleaga ca pentru el linia de final nu e in 20 20, ci mult mai aproape

Presedintele PMP, Eugen Tomac, spune ca de un an si jumatate Romania este tinuta in captivitate pentru ca Liviu Dragnea are o agenda proprie si are de gand sa faca praf totul, poate-poate scapa. Tomac afirma ca liderul PSD ar trebui sa inteleaga ca pentru el linia de final nu e in 20-20, ci mult mai aproape si-i ofera o solutie in trei pasi.

Klaus Iohannis, reactie EXTREM de DURA dupa a doua condamnare a liderului PSD: Dragnea trebuie SA DISPARA din viata publica. Cel mai mare partid se constituie intr-un grup de lobby pentru un INFRACTOR

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat vehement dupa decizia instantei supreme de a-l condamna la doi ani si jumatate de inchisoare cu executare pe liderul PSD, Liviu Dragnea, in dosarul angajarilor.

Klaus Iohannis, reactie EXTREM de DURA dupa a doua condamnare a liderului PSD: Dragnea trebuie SA DISPARA din viata publica. Cel mai mare partid se constituie intr-un grup de lobby pentru un INFRACTOR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat vehement dupa decizia instantei supreme de a-l condamna la doi ani si jumatate de inchisoare cu executare pe liderul PSD, Liviu Dragnea, in dosarul angajarilor.

Iohannis: Dragnea trebuie sa dispara din politica. Nu exista niciun motiv de suspendare a mea si nu are cine sa o faca

Presedintele Klaus Iohannis a facut primele declaratii la Sibiu, dupa anuntul privind candidatura pentru un nou mandat de presedinte si a comentat condamnarea la inchisoare a lui Liviu Dragnea, spunand ca liderul PSD trebuie sa dispara din viata publica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )