Libnet.ro
UNICEF

07:15

Primaria Alba Iulia asigura alimente si medicamente pentru cei cu varsta peste 65 de ani. Lista cumparaturilor

Adevărul Adevărul,
Primaria Alba Iulia asigura alimente si medicamente pentru cei cu varsta peste 65 de ani. Lista cumparaturilor

Reprezentantii Primariei Alba Iulia si ai partenerilor voluntari vor livra persoanelor varstnice care solicita acest lucru pachete cu alimente de baza sau medicamente de care au nevoie pentru a putea trece cu bine peste perioada de izolare. continuă pe Adevărul

O firma din Alba Iulia realizeaza gratuit 2.500 de viziere de protectie pentru spitale, ISU, Ambulanta si DSP

O firma din Alba Iulia confectioneaza si doneaza 2. 500 de viziere de protectie catre spitalele din judet, ISU, Ambulanta, DSP si Crucea Rosie.

VIDEO Laboratorul pentru COVID-19 de la Alba Iulia a fost pus in functiune. Cand va incepe testarea pacientilor

Laboratorul de testare pentru COVID-19 a fost pus in functiune la Alba Iulia si urmeaza sa realizeze si primele teste efective.

Doua femei gasite decedate in locuinte la Alba Iulia. ISU: Nu intra in definitia cazului de coronavirus

Doua femei in varsta au fost gasite marti, 24 martie, la Alba Iulia, decedate in locuintele proprii. Acestea locuiau singure.

Anuntul pentru cei care au credite la banci. Cu cat se amana plata lor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a facut un anunt pentru cei care au credite la banci. Cu cat se amana plata lor? Plata creditelor la banci. Cu cate se amana Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, la Digi 24, ca in sedinta de Guvern de joi va fi adoptata o ordonanta de urgenta ce va permite .

Mesajul Politiei Romane pentru cei care au iesit azi din case. Parcurile se inchid

Oamenii care au iesit azi din case pentru a se plimba la aer curat au trebuit sa se intoarca la domiciliu. Politia Romana a anuntat faptul ca parcurile se inchid, asa ca romanii trebuie sa se conformeze in ultimul ceas si sa ramana in case. Politia Romana, mesaj pentru cei care au iesit din case.

Solutia la care au recurs casele de pensii pentru cei care vor sa isi depuna dosarul de pensionare

Casele de pensii au venit cu o solutie pentru pensionarii care isi depun dosarul in perioada aceasta. Care vor fi demersurile in contextul pandemiei cu COVID-19 pentru varstnici? Solutia caselor de pensii pentru cei care isi depun dosarele de pensionare in contextul decretarii starii de urgenta, in conformitate si cu noile masuri de preventie indicate .

VIDEO Recomandarile lui Conan OBrien pentru cei care raman in pana de hartie igienica din cauza COVID-19 :)

Conan OBrien, cunoscutul prezentator de televiziune si producator american, a prezentat ce solutii pot fi la indemana pentru cei care au ramas in pana de hartie igienica, din cauza crizei generate de COVID-19, potrivit Mediafax. Bonuri fiscale, pliante sau suveniruri inutile sunt recomandarile lui Conan OBrien.

Cine este Bogdan, baiatul care traduce pentru cei cu deficiente de auz, comunicatele MAI. Impresionant!

In aceste zile, de cand Romania a fost lovita de actuala criza pandemica, am avut si vom avea parte de foarte multe declaratii de presa din partea Grupului de Comunicare Strategica. Ceea ce s-a putut observa, de la un moment in colo, este aparitia unui tanar care ajuta la transmiterea informatiilor inclusiv celor cu deficiente .

Un sociolog explica potentialul de romani infectati de cei care s-au intors din Italia. De ce crede ca masurile luate sunt bune

Presedintele Senatului Universitatii 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, sociologul Lucian Marina, explica care este potentialul de infectati dintre romanii care s-au intors in tara.

Taxa Oxigen, ingropata definitiv: mesajul Gabrielei Firea pentru cei care au platit-o

In 2019, Primaria Capitalei avea planuri mari, iar Gabriela Firea dorea ca toti bucurestenii cu masini vechi sa plateasca taxa Oxigen. Proiectul a trecut, dar la inceput de an s-au mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2746 seconds )