Libnet.ro
UNICEF

11:15

Primaria Alba Iulia castiga pe fond procesul prin care Prefectura a contestat prelungirea contractului de delegare a serviciului de transport calatori

Adevărul Adevărul,
Primaria Alba Iulia castiga pe fond procesul prin care Prefectura a contestat prelungirea contractului de delegare a serviciului de transport calatori

Primaria si Consiliul local Alba Iulia au castigat prima etapa a procesului deschis de Institutia Prefectului prin contestarea in instanta a doua hotarari emise anul trecut, cu rol important in derularea serviciului public de transport calatori. continuă pe Adevărul

Protestul arheologilor din Alba Iulia fata de un proiect al Ministerului Culturii care vrea sa modifice atributiile Comisiei Nationale de Arheologie

Sindicatul Muzeului National al Unirii Alba Iulia sustine demersul Comisiei Nationale de Arheologie si a lansat un impotriva unui proiect de lege privind protectia patrimoniului arheologic si declararea unor situri arheologice ca zone de interes national, proiect initiat de Ministerul Culturii.

Aventurile penale ale unui tanar de 17 ani din Alba Iulia. A furat trei masini si a vrut sa sustraga inca trei

Politistii din Alba Iulia l-au retinut pe un tanar din municipiu, care este cercetat pentru mai mute fapte de tentativa de furt si furt de autoturisme. in decursul a zece zile, acesta ar fi furat, din Alba Iulia, trei autoturisme si ar fi incercat sa fure alte trei.

VIDEO Azi am vazut cum arata potopul. Furtuna cu vant tornadic in apropiere de Alba Iulia

O furtuna cu aspect tornadic a traversat marti dupa-amiaza o zona intinsa din centrul judetului Alba, fiind resimtita puternic si in apropierea municipiului Alba Iulia.

VIDEO Azi am vazut cum arata potopul! Furtuna cu vant tornadic in apropiere de Alba Iulia

O furtuna cu aspect tornadic a traversat marti dupa-amiaza o zona intinsa din centrul judetului Alba, fiind resimtita puternic si in apropierea municipiului Alba Iulia.

A batut cu bestialitate o tanara si a talharit-o in scara unui Bloc din Alba Iulia. Barbatul a fost condamnat la patru ani de inchisoare

Individul care a batutu cu bestialitate o tanara si a talharit-o in scara unui bloc din Alba Iulia a fost condamnat la patru ani de inchisoare. Sentinta nu este insa definitiva pentru Nicolae Dragoi,.

Grupul Neogen investeste intr-un marketplace prin care se pot inchiria ambarcatiuni din peste 100 de tari

Grupul Neogen Bestjobs, Zumzi), controlat de omul de afaceri Calin Fusu, a achizitionat 9,4% din actiunile Sailo. com, un marketplace prin care se pot inchiria ambarcatiuni din peste 100 de tari din America de Nord, America de Sud, Europa si Asia. Capitalizarea post investitie se ridica la 9 milioane de dolari.

Emmanuel Macron: Criza prin care trecem poate conduce la razboi si la dezintegrarea democratiilor

Lumea trece printr-o criza profunda care ar putea duce la dezintegrarea sistemelor democratice si larazboi, a precizat presedintele Frantei, Emmanuel Macron, in cadrul unui discurs sustinut marti la.

Melescanu, despre petitia prin care i se cere demisia: E doar o lista cu nume. Nu sunt semnaturi

Teodor Melescanu a avut, marti, un dialog cu Cosmin Pojoranu, initiatorul petitiei pentru care peste 100. 000 de oameni au semnat pentru demisia ministrului de Externe. Ministrul nu recunoaste insa semnaturile, sustinand ca reprezinta doar o lista cu nume.

Proiectul prin care n-o sa mai fie chin sa ajungi de la aeroport in Bucuresti

In prezent, Bucuresti se bazeaza pe un aeroport mare de care e conectat doar cu linii de autobuz. Dar viitorul ar putea fi mai promitator. intre Bucuresti si aeroportul Henri Coanda din.

Mesajul Huawei prin care iti arata cum vrea sa inlocuiasca Android

Huawei e, in prezent, intr-o perioada in care incearca sa atraga de partea sa creatorii de aplicatii. Si promisiunea e una imensa. Pe 20 mai, Statele Unite ale Americii au fortat Google.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )