Libnet.ro
UNICEF

07:00

Primaria Bucuresti da aproximativ 28 de milioane de euro pentru continuarea lucrarilor la pasajul Mihai Bravu

Hotnews Hotnews,
 Primaria Bucuresti da aproximativ 28 de milioane de euro pentru continuarea lucrarilor la pasajul Mihai Bravu

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) vrea sa contracteze, prin licitatie restransa accelerata, lucrari pentru continuarea si finalizarea obiectivului de investitii Pasaj suprateran Mihai Bravu -Splaiul Unirii, valoarea estimata a acestora fiind de aproximativ 28 de milioane de euro, anunta Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO Primaria Bucuresti da aproximativ 28 de milioane de euro pentru continuarea lucrarilor la pasajul Mihai Bravu

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) vrea sa contracteze, prin licitatie restransa accelerata, lucrari pentru continuarea si finalizarea obiectivului de investitii Pasaj suprateran Mihai Bravu -Splaiul Unirii, valoarea estimata a acestora fiind de aproximativ 28 de milioane de euro, anunta Mediafax.

Primaria Bucuresti da aproximativ 28 de milioane de euro pentru continuarea lucrarilor la pasajul Mihai Bravu

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) vrea sa contracteze, prin licitatie restransa accelerata, lucrari pentru continuarea si finalizarea obiectivului de investitii Pasaj suprateran Mihai Bravu -Splaiul Unirii, valoarea estimata a acestora fiind de aproximativ 28 de milioane de euro, potrivit surselor de presa.

PMB da aproximativ 28 de mil. euro pentru continuarea lucrarilor la pasajul Mihai Bravu

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) vrea sa contracteze, prin licitatie restransa accelerata, lucrari pentru continuarea si finalizarea obiectivului de investitii Pasaj suprateran Mihai Bravu -Splaiul Unirii, valoarea estimata a acestora.

Electrica imprumuta 55 milioane euro pentru un parc eolian

Electrica SA liciteaza contractarea unui credit in suma maxima de 55 milioane de euro.

GEZE Romania - cifra de afaceri de aproximativ doua milioane euro anual

Producatorul german de sisteme premium de actionare a usilor, a ferestrelor si a tehnologiei de siguranta, GEZE, prezent si pe piata din Romania, marcheaza pe plan local implinirea a 150 de ani de existenta a grupului.

Milioane de euro pentru ridicarea unei cladiri de birouri, in Capitala

Omul de afaceri grec Gkotsis Anastasios, care a dezvoltat in Bucuresti cladirea de birouri Polona 68, va investi in jur de sapte milioane de euro pentru constructia unei cladiri de birouri din zona Calea Floreasca. Terenul pe care urmeaza sa fie ridicat imobilul a fost cumparat anul trecut de la compania Willbrook International, potrivit Mediafax.

Teraplast a contractat o linie de finantare de 1,4 milioane euro, prin Raiffeisen Leasing IFN

Consiliul de Administratie al Teraplast a anuntat astazi ca a contractat o linie de finantare de 1,4 milioane euro, pentru achizitionarea de utilaje, echipamente si autoturisme in sistem leasing financiar, prin Raiffeisen Leasing IFN, conform unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Un rus a platit 1,2 milioane de euro pentru o calatorie in spatiu alaturi de Leonardo DiCaprio

Un barbat din Rusia poate fi numit cel mai mare fan al protagonistului din Marele Gatsy, Leonardo DiCaprio. Asta pentru ca a platit 1,2 milioane de euro, in cadrul unei licitatii cu scop caritabil, ca sa mearga.

Un rus a platit 1,2 milioane de euro pentru o calatorie in spatiu alaturi de Leonardo ...

Un barbat din Rusia poate fi numit cel mai mare fan al protagonistului din Marele Gatsby, Leonardo DiCaprio. Asta pentru ca a platit 1,2 milioane de euro, in cadrul unei licitatii cu scop caritabil, ca sa mearga acesta in spatiu. Licitatia organizata in scop caritabil a avut ca scop strangerea de fonduri pentru pentru cercetarea virusului HIV si s-a desfasurat joi, la Festivalul de Film de la Cannes. Licitatia a inceput de la 1 milion de euro, iar premiul cel mare a fost adjudecat de Vasili .

Vanzari de 165 de milioane de euro pentru eMAG anul trecut

EMAG a generat, anul trecut, vanzari de 165 de milioane de euro, inregistrand o crestere de 14% fata de anul anterior, de trei ori mai mare decat cea a pietei de electroIT, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )