Libnet.ro
UNICEF

13:00

Primaria Bucuresti: Imediat dupa finalizarea manifestariilor publice din Piata Victoriei, operatorii de salubrizare, angajati de organizatori, au intervenit prompt pentru salubrizarea zonei (FOTO)

B1 B1,
Primaria Bucuresti: Imediat dupa finalizarea manifestariilor publice din Piata Victoriei, operatorii de salubrizare, angajati de organizatori, au intervenit prompt pentru salubrizarea zonei (FOTO)

Avand in vedere informatiile false care circula in mediul online, care fac referire la salubrizarea Pietei Victoriei, Primaria Municipiului Bucuresti face urmatoarele precizari: Imediat dupa. continuă pe B1

Primaria Bucuresti: Imediat dupa finalizarea manifestarilor publice din Piata Victoriei, operatorii de salubrizare, angajati de organizatori, au intervenit prompt pentru salubrizarea zonei (FOTO)

Avand in vedere informatiile false care circula in mediul online, care fac referire la salubrizarea Pietei Victoriei, Primaria Municipiului Bucuresti face urmatoarele precizari: Imediat dupa.

Primaria Capitalei: Imediat dupa miting, Piata Victoriei a fost curatata de 100 de muncitori

Primaria Capitalei a anuntat ca, in mai putin de o ora de la incheierea mitingului PSD, 100 de muncitori au curatat Piata Victoriei, dar si alte zone ale Bucurestiului unde au avut loc evenimente in cursul.

Gorj: Un barbat, dus de urgenta la Bucuresti cu un elicopter SMURD dupa ce a cazut din cires

Un barbat din Gorj, in varsta de 57 de ani, a fost dus de urgenta la Bucuresti cu un elicopter SMURD dupa ce a cazut din cires fracturandu-si coloana. Acesta a cazut de la o inaltime de aproximativ.

Academia Rapid si-a schimbat denumirea. Dupa FCSB avem echipa din trei litere!

Castigatoare a Ligii a 4-a pe Bucuresti, echipa Academia Rapid are o noua denumire in actele oficiale de la Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti AMFB).

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.23 seconds )