Libnet.ro
UNICEF

12:00

Primaria Capitalei: Imediat dupa miting, Piata Victoriei a fost curatata de 100 de muncitori

Antena3 Antena3,
Primaria Capitalei: Imediat dupa miting, Piata Victoriei a fost curatata de 100 de muncitori

Primaria Capitalei a anuntat ca, in mai putin de o ora de la incheierea mitingului PSD, 100 de muncitori au curatat Piata Victoriei, dar si alte zone ale Bucurestiului unde au avut loc evenimente in cursul. continuă pe Antena3

Primaria Capitalei: Operatorii de salubrizare au curatat Piata Victoriei in mai putin de o ora

Operatorii de salubrizare au curatat Piata Victoriei in mai putin de o ora, anunta duminica Primaria Capitalei, dupa ce intreaga intersectie si strazile adiacente au ramas pline de peturi, hartii si pancarte rupte la finalul mitingului PSD de sambata, la care au participat peste 150. 000 de oameni.

Primaria Bucuresti: Imediat dupa finalizarea manifestariilor publice din Piata Victoriei, operatorii de salubrizare, angajati de organizatori, au intervenit prompt pentru salubrizarea zonei (FOTO)

Avand in vedere informatiile false care circula in mediul online, care fac referire la salubrizarea Pietei Victoriei, Primaria Municipiului Bucuresti face urmatoarele precizari: Imediat dupa.

Primaria Bucuresti: Imediat dupa finalizarea manifestarilor publice din Piata Victoriei, operatorii de salubrizare, angajati de organizatori, au intervenit prompt pentru salubrizarea zonei (FOTO)

Avand in vedere informatiile false care circula in mediul online, care fac referire la salubrizarea Pietei Victoriei, Primaria Municipiului Bucuresti face urmatoarele precizari: Imediat dupa.

UPDATE Statia de metrou Piata Victoriei a fost redeschisa

Statia de metrou Piata Victoriei a fost redeschisa dupa ora 22. 00 dupa ce aceasta a fost inchisa initial la ora 20. 00 datorita fluxului mare de oameni aflati in Piata Victoriei cu prilejul mitingului organizat de catre PSD.

Metrorex: Statia de metrou Piata Victoriei a fost inchisa incepand cu ora 20.00

Metrorex a anuntat sambata ca, la nivelul Directiei Generale de Monitorizare a Ordinii Publice, a fost luata decizia inchiderii statiei de metrou Piata Victoriei incepand cu ora 20.

PSD organizeaza un miting in Piata Victoriei

Un miting impotriva abuzurilor, organizat de Partidul Social Democrat, la care sunt asteptate sute de mii persoane, are loc sambata, de la ora 20,00, in Piata Victoriei.

Metrorex anunta ca statia Piata Victoriei a fost nschisa din cauza mitingului PSD. Statia va fi deschisa la solicitarea institutilor abilitate

Metrorex a anuntat sambata ca, la nivelul Directiei Generale de Monitorizare a Ordinii Publice, a fost luata decizia inchiderii statiei de metrou Piata Victoriei incepand cu ora 20. 00, informeaza news. ro.

Operatorii de salubrizare au curatat Piata Victoriei

Operatorii de salubrizare au curatat Piata Victoriei in mai putin de o ora, anunta astazi Primaria Capitalei, dupa ce intreaga intersectie si strazile adiacente au ramas pline de peturi, hartii si pancarte rupte la finalul mitingului PSD de sambata, la care au participat peste 150. 000 de oameni. Municipalitatea precizeaza ca salubrizarea Pietei Victoria nu este un eveniment unic, asa cum se induce ideea, pentru ca la toate manifestarile publice organizatorii au obligatia sa curete zonele in care au avut loc evenimentele.

Proteste in oglinda: OUG 13 vs. miting PSD. Cum manipuleaza televiziunile numarul protestatarilor din Piata Victoriei

In iarna anului trecut, la protestele fata de OUG 13, televiziunile pro-PSD incercau sa demonstreze ca in Piata Victoriei nu au cum sa incapa 300. 000 de oameni. Sambata, la mitingul PSD, aceleasi televiziuni numarau peste 400. 000 de manifestanti, desi imaginile arata ca Piata Victoriei a fost la fel de plina si atunci, si acum. E valabila si reciproca: cei care umflau protestele din 2017, au diminuat acum mitingul PSD.

Miting PSD, Piata Victoriei

Dragnea spune ca Iohannis 'pastoreste statul paralel ' * Premierul Viorica Dancila a afirmat ieri, la mitingul PSD-ALDE din Piata Victoriei, ca rezultatul voturilor romanilor trebuie respectat, iar abuzurile din justitie stopate. * Plesoianu, in discursul de la mitingul PSD: Chiar in aceste clipe, Kovesi, Iohannis, Coldea, Maior si toti securisii lor s-au inchis intr-o sufragerie. * Mitingul PSD Pentru prosperitate, nu pentru securitate, 120. 000 de participanti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )