Libnet.ro
UNICEF

22:15

Primaria Bucuresti vrea sa aloce 127,3 milioane lei pentru construirea a 9 sali de sport la scolile din Sectorul 3

Hotnews Hotnews,
 Primaria Bucuresti vrea sa aloce 127,3 milioane lei pentru construirea a 9 sali de sport la scolile din Sectorul 3

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, vrea sa aloce 127,3 milioane lei pentru construirea a 9 sali de sport la scolile si liceele din Sectorul 3, condus de Robert Negoita. Unitatile de invatamant care ar urma sa beneficieze de un astfel de complex multifunctional sunt: Scoala Gimnaziala nr. 47, Scoala Gimnaziala nr. 199, Scoala Gimnaziala nr. 92, Scoala Gimnaziala nr. 67, Scoala Gimnaziala nr. 86, Scoala Gimnaziala nr. 112, Scoala Gimnaziala nr. 200, Scoala Gimnaziala nr. 75 si Liceul Benjamin Franklin. continuă pe Hotnews

Primaria Capitalei cheltuieste circa 1,5 milioane lei pentru organizarea Targului de Craciun din Piata Constitutiei

Primaria Capitalei prin CREART cheltuieste circa 1,5 milioane lei pentru organizarea Targului de Craciun din Piata Constitutiei, potrivit anunturilor de atribuire postate pe SEAP. Astfel, municipalitatea va plati 1,55 milioane lei pentru transport tur/retur, montare/demontare casute mestesugari, realizare brad decorativ cu structura metalica, decorare brad, realizare porti intrare, realizare casuta Mos Craciun, sigla luminoasa Casuta Mosului, decoratiuni de sezon. Contractul a fost atribuit prin cumparare directa firmei MULTIMEDIA FILM SRL.

Primaria Alba Iulia pune la bataie 1,7 milioane de lei pe 4 ani pentru ridicarea masinilor parcate neregulamentar

Masinile parcate ilegal pe domeniu public din Alba Iulia vor fi ridicate. Primaria Alba Iulia a demarat procedura de achizitie publica privind contractarea serviciilor de ridicare, transport si descarcare la locul de depozitare a vehiculelor stationate neregulamentar pe raza municipiului .

CFR Marfa estimeaza pierderi de 137,2 milioane lei in acest an

Compania de stat CFR Marfa, cel mai mare transportator feroviar de marfa, estimeaza pierderi de 137,2 milioane lei in acest an, la venituri totale de 823,3 milioane lei, arata proiectul bugetului de venituri si cheltuieli rectificat pentru acest an.

CFR Marfa estimeaza pierderi de 137 milioane lei in acest an

Compania de stat CFR Marfa, cel mai mare transportator feroviar de marfa, estimeaza pierderi de 137,2 milioane lei in acest an, la venituri totale de 823,3 milioane lei, arata proiectul bugetului de venituri si cheltuieli rectificat pentru acest an, informeaza news. ro.

E-Distributie Dobrogea investeste 12 milioane lei in modernizarea statiei de transformare Abator Constanta

Distribuitorul de energie E-Distributie Dobrogea a anuntat joi ca a inceput o serie de lucrari de modernizare a statiei de transformare de inalta/medie tensiune Abator din orasul Constanta, proiectul de investitii avand o valoare de aproximativ 12 milioane de lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )