Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria Capitalei anunta ca incepe aplicarea celui de-al zecelea tratament de combatere a tantarilor

Adevărul Adevărul,
Primaria Capitalei anunta ca incepe aplicarea celui de-al zecelea tratament de combatere a tantarilor

Primaria Capitalei anunta ca joi seara, incepand cu ora 22. 00, va incepe cel de-al zecelea tratament de combatere a tantarilor, pe strazi, in parcuri, cimitire, unitati militare si in zonele cu vegetatie abundenta din toate cele sase sectoare. continuă pe Adevărul

Primaria Capitalei trimite seniorii, gratuit, in vacante in Grecia

Primaria Capitalei va trimite, gratuit, 1. 000 de varstnici in tabere cultural-educative in Grecia in perioada 24 august-28 octombrie 2018. inscrierile se fac dupa principiul primul venit, primul servit, dupa cum anunta pe Facebook Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti.

Primaria Capitalei a semnat contractul pentru achizitia celor 106 ambulante noi

Primaria Capitalei a semnat contractul pentru achizitia celor 106 ambulante noi pentru Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABIf), contractul avand o valoare de 8,7 milioane de euro.

Primaria Capitalei trimite 1.000 de pensionari in tabara in Grecia, cu toate taxele acoperite. Cine poate merge

Primaria Capitalei vrea sa trimita 1. 000 de pensionari in Grecia, intr-o tabara de opt zile, toate costurile legate de transport, cazare, masa, excursii turistice si petreceri fiind suportate de catre.

Primaria Capitalei continua tratamentele de combatere a tantarilor

Primaria Capitalei intensifica tratamentele de combatere a tantarilor acolo unde exista sesizari din partea cetasenilor, mai ales in actualele conditii meteorologice, ploi si umezeala accentuata, arata un comunicat de presa.

Recorder: Primaria Capitalei trimite 1.000 de pensionari in vacanta all-inclusive in Grecia

Primaria Municipiului Bucuresti, condusa de Gabriela Firea, cheltuieste doua milioane de lei peste 400. 000 de euro) pe excursii in Grecia destinate pensionarilor bucuresteni. Sunt alocate 1. 000 de locuri pentru vacante in Paralia-Katerini, care includ.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )