Libnet.ro
UNICEF

10:31

Primaria Capitalei a aprobat noi tarife pentru inchirierea pietelor din centrul Capitalei: 137.000 lei/eveniment pentru Piata Constitutiei si 68.000 lei/ eveniment pentru Piata Universitatii

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei a aprobat noi tarife pentru inchirierea pietelor din centrul Capitalei: 137.000 lei/eveniment pentru Piata Constitutiei si 68.000 lei/ eveniment pentru Piata Universitatii

Primaria Capitalei a aprobat noi tarife pentru inchirierea pietelor din centrul Capitalei pentru diverse evenimente. Astfel, tariful pentru Piata Constitutiei este de 137. 000 lei/eveniment; pentru Piata Victoriei este de 91. 000 lei/eveniment, iar pentru Piata Enescu, Piata Universitatii si Piata Alba-Iulia este de 68. 000 lei/ eveniment. continuă pe Hotnews

S-au aprobat noile tarife pentru politele RCA. Daca o firma de asigurari le depaseste, va trebui sa dea explicatii la ASF

Pentru proprietarii de masini cu varste cuprinse intre 31 - 40 de ani, care au un vehicul cu capacitatea cilindrica de 1. 400 centrimetri cubi, tariful de referinta al asigurarii de raspundere civila auto RCA) este de 506 lei, a anuntat, miercuri, Cornel Coca-Constantinescu, vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Primaria Capitalei a crescut amenzile pentru nerespectarea normelor de salubritate: sanctiuni de pana la 5.000 lei pentru aruncarea resturilor de tigara si a gunoiului pe domeniul public

Primaria Capitalei, cu aprobarea Consiliului General, a crescut joi amenzile pentru nerespectarea normelor de salubritate. Astfel, amenzile pentru aruncarea biletelor de calatorie a resturilor de tigari a hartiilor si a altor tipuri de deseuri pe domeniul public au crescut de la 200 la 500 lei la 2000 pana 5. 000 lei. Aceleasi amenzi se vor aplica si celor care nu mentin corespunzator suprafata imobilelor pe care le detin, nu mentin mobilierul urban si stradal in stare corespunzatoare si arunca zapada din curti pe trotuare carosabil in intersectii si pe spatiile verzi.

Primaria Capitalei anunta cresterea unor taxe

Primaria Capitalei doreste majorarea taxelor pentru evenimente desfasurate in Piata Constitutiei, Piata Victoriei, Piata George Enescu, Piata Universitatii si Piata Alba Iulia, potrivit unui proiect de.

Primaria Capitalei vrea sa acorde un stimulent pentru casatorie tinerilor

Primaria Capitalei vrea sa acorde un stimulent de 1. 500 de lei net fiecarei familii de tinerii care se casatoresc, cu conditia ca cel putin unul dintre soti sa fie la prima casatorie si cel putin unul dintre ei sa aiba domiciliul sau resedinta in.

Primaria Capitalei va acorda 1.500 lei net/familie pentru tinerii care se casatoresc

Primaria Capitalei va acorda un stimulent financiar de 1500 lei net/familie pentru tinerii care se casatoresc, potrivit unui proiect de hotarare adoptat joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Sumele vor fi acordate de Centrul de Servicii Comunitare Integrate pentru Tineri al Municipiului Bucuresti, pe baza unei cereri, precum si a unei copii conform cu originalul a certificatului de casatorie. Anul trecut au avut loc in Bucuresti circa 6. 000 de casatorii, iar daca cifra se mentine, efortul municipalitatii ar fi de circa doua milioane de euro.

Primaria Capitalei a platit 1,7 milioane lei pentru concertul dedicat Zilei Europei. Actionarii firmelor contractate sunt abonati la banii publici (VIDEO)

Primaria Capitalei a platit circa 1,7 milioane lei pentru concertul din Piata Universitatii dedicat Zilei Europei, informeaza jurnalistii de la HotNews, citati de B1 TV. Partea interesanta este ca unul dintre.

Primaria Capitalei a platit circa 1,7 milioane lei pentru concertul din Piata Universitatii, dedicat Zilei Europei. Cine sunt firmele care au castigat contractele

Primaria Capitalei, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti, a platit pentru organizarea evenimentelor dedicate Zilei Europei 1. 471 lei milioane lei, se arata intr-un raspuns trimis la solicitarea HotNews. ro. Banii au mers catre doua firme: Arena Events SRL si Acta Mediacom SRL, organizandu-se o procedura simplificata de atribuire a contractelor. Unul din actionarii de la Arena Events, Corneliu Ladin a fost martor atat in dosarul Ridzi, cat si in dosarul Gala Bute. Ladin a fost in trecut impresarul trupei O Zone, care s-a reunit la Bucuresti dupa 12 ani. Actionarul de la Mediacom a fost propus de UNPR anul trecut in consiliul de admnistratie al TVR, insa sustine ca s-a retras.

Primaria Capitalei vrea sa acorde 1.500 lei net/familie pentru tinerii care se casatoresc

Primaria Capitalei vrea sa acorde un stimulent financiar de 1500 lei net/familie pentru tinerii care se casatoresc, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu General de joi. Daca proiectul va fi adoptat, sumele vor fi acordate de Centrul de Servicii Comunitare Integrate pentru Tineri al Municipiului Bucuresti, pe baza unei cereri, precum si a unei copii conform cu originalul a certificatului de casatorie.

Primaria Capitalei vrea sa dea in administrarea Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, unde Ecaterina Andronescu este membru fondator si presedinte al Sectiei Stiinte chimice, o cladire din centrul capitalei

Primaria Capitalei vrea sa dea in administrarea Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, unde Ecaterina Andronescu este membru fondator si presedinte al Sectiei Stiinte chimice, o cladire din centrul capitalei, de pe strada Ilfov nr. 3, potrivit unui proiect de hotarare de Consiliu General ce va fi supus aprobarii joi. Lucrarile de amenajare si punere in functiune a imobilului se vor realiza prin grija si pe cheltuiala Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, potrivit documentului citat. Totusi, Primaria a executat recent s-au executat lucrari la acoperisul si fatada imobilului.

Primaria Capitalei a lansat concursul Cel mai frumos balcon. Conditii de participare si valoarea premiilor

Primaria Capitalei, prin ARCUB, a lansat concursul Cea mai frumoasa fatada, cu premii in valoare totala de 214. 000 lei pentru cel mai frumos balcon, cea mai frumoasa gradina sau cea mai frumoasa fatada.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )