Libnet.ro
UNICEF

23:15

Primaria Capitalei construieste in Prelungirea Ghencea 8 blocuri cu 600 de locuinte sociale

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei construieste in Prelungirea Ghencea 8 blocuri cu 600 de locuinte sociale

Primaria Capitalei construieste pe Strada Prelungirea Ghencea nr. 322- 326, pe un teren de 27. 000 mp, un ansamblu de 8 blocuri unul de 11 etaje si 7 de cinci etaje) ce va adaposti 600 de locuinte sociale, a anuntat luni primarul general, Gabriela Firea, intr-o vizita la santier. Terenul la pachet cu autorizatia de construire a fost cumparat anul trecut de Compania Municipala Imobiliara de la un dezvoltator imobiliar - O-Zone Safirului si Top Inversiones Del Este - valoarea tranzactiei fiind de circa 5 milioane de euro. in prezent se lucreaza la primul bloc, cel de 11 etaje, pentru care si exista autorizatie, iar in septembrie, primarul Gabriela Firea promite ca va fi gata si se vor face primele repartitii. continuă pe Hotnews

Primaria Galati construieste prima cresa de stat la 30 de ani de la Revolutie

Primaria Galati construieste prima cresa de stat la 30 de ani de la Revolutie. in oras sunt doar doua crese de stat, iar cererea depaseste cu mult capacitatea acestor unitati. Noua cresa va fi construita intr-un imobil vechi si nefolosit din zona centrala a orasului, investitia fiind estimata la 2,8 milioane lei, bani ce ar urma sa vina din fonduri europene, potrivit Mediafax.

Matei Dobrovie spune ca Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei

Deputatul PNL Matei Dobrovie afirma ca Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei dintre cei care si-au anuntat intentia de a candida pana acum, argumentand ca nu ne mai putem permite inca patru ani cu Firea Faliment.

Primaria Capitalei va acorda si in 2020 sprijinul financiar de 2.000 de lei pentru femeile insarcinate

Primaria Capitalei va acorda sprijinul financiar de 2. 000 de lei pentru femeile insarcinate si in 2020, in ciuda restrictiilor bugetare, a anuntat primarul Gabriela Firea pe pagina de Facebook. Municipalitatea a cheltuit in ultimii 2 ani circa 10 milioane de euro pentru acordarea acestui ajutor.

Nicusor Dan, cel mai bun candidat la Primaria Capitalei

Deputatul PNL Matei Dobrovie afirma ca Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capital.

Firea spune ca va candida pentru un nou mandat la Primaria Capitalei indiferent de numarul zilelor de vot

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat sambata ca va candida pentru un nou mandat, indiferent de numarul tururilor de scrutin de la urmatoarele alegeri locale, relateaza Agerpres.

Gabriela Firea: Voi candida pentru un nou mandat la Primaria Capitalei, indiferent de numarul zilelor de vot

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat sambata ca va candida pentru un nou mandat, indiferent de numarul tururilor de scrutin de la urmatoarele alegeri locale.

GABRIELA FIREA: Hotararea mea este aceea de a candida pentru un nou mandat la Primaria Capitalei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca va candida pentru inca un mandat in fruntea Primariei Generale indiferent de modul in care se vor organiza alegerile - in unul sau doua tururi de scrutin si indiferent de numarul de zile de vot.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )