Libnet.ro
UNICEF

20:15

Matei Dobrovie spune ca Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Matei Dobrovie spune ca Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei

Deputatul PNL Matei Dobrovie afirma ca Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei dintre cei care si-au anuntat intentia de a candida pana acum, argumentand ca nu ne mai putem permite inca patru ani cu Firea Faliment. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan, cel mai bun candidat la Primaria Capitalei

Deputatul PNL Matei Dobrovie afirma ca Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capital.

Eugen Tomac, dupa ce PMP a fost cotat cu 1,8% in preferintele romanilor: Cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an este sondajul IMAS

Eugen Tomac sustine ca sondajul realizat de IMAS, in care PMP este cotat cu 1,8% din optiunile alegatorilor, este cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an. Cel mai mare Fake News.

Gabriela Firea a amanetat Bucurestiul: ce a pus gaj la ANAF, conform lui Nicusor Dan

Daca ne uitam la modul in care se contureaza alegerile locale din capitala, Gabriela Firea si Nicusor Dan par a fi principalii candidati, iar USR-istul are multe argumente impotriva PSD-istei. Din pacate pentru bucuresteni, managementul defectuos al Gabrielei in fruntea Primariei Capitalei s-a reflectat in mai multe probleme financiare. Conform spuselor lui Nicusor Dan, deja .

Dan Negru, in China. Ce l-a speriat cel mai tare pe jurnalistul de la Antena 1

Expeditiile in China sperie pe toata lumea in prezent, cel putin daca acestea s-au desfasurat in decembrie, cand au fost raportate primele cazuri de imbolnavire cu coronavirus. Dan Negru nu se incadreaza, vizitand imperiul in urma cu sapte luni. Cu toate acestea, si-a putut face o impresie despre loc. Ce l-a speriat cel mai tare? .

Medicul Mihai Craiu, despre cel mai bun antiviral. Asa te feresti de gripa ieftin si eficient

Cazurile de gripa si raceala, semnalate in Romania, au devenit tot mai numeroase, in ultima perioada. Din pricina complicatiilor respiratorii ce pot sa apara, in special in cazul copiilor si persoanelor in varsta, este recomandata preventia impotriva bolii. Parintii trebui sa aiba mai multa grija la posibilele simptome ale celor mici, dar si sa se .

Cum se numeste romanul cu cel mai ciudat nume. De ce a fost luat in vizor de autoritati

Fara doar si poate, romanul cu cel mai ciudat nume este Ispilante Sentiment Brusli! Acesta a ajuns pe mana judecatorilor, nu din cauza numelui, ci din cauza unor probleme cu legea. Cum se numeste romanul cu cel mai ciudat nume Ispilante Sentiment Brusli este conditadin cu Viorica Dancila, originar din orasul Videle, judetul Teleorman, localitatea .

Afacerile din Romania in 2019: Cel mai mic numar de insolvente din istorie, numar record de entitati active 8213; Analiza

Romania se apropie de finalul ciclului de crestere post criza, potrivit ultimelor date primite de la Registrul Comertului si interpretate de analistii KeysFin in studiul Trending Business. Astfel, in 2019, Romania a ajuns la performanta de a avea cel mai mic numar de insolvente din istorie 6,5 mii), respectiv cu 27% mai mic fata de 2018 si cu 67% fata de 2009. De asemenea, o alta cifra record este si cea a entitatilor economice active companii si PFA-uri) care a insumat 1,36 milioane de entitati in Romania, in 2019.

Romania este statul cu cel mai inalt risc de saracie din UE

Romania a ramas si in anul 2018 statul UE cu cel mai inalt risc de saracie pentru persoanele ocupate.

Angajatii din Romania au cel mai mare risc de saracie din Uniunea Europeana

Romania a facut progrese in reducerea riscului de saracie la persoanele care au un loc de munca, dar cu toate acestea a ramas si in anul 2018 statul UE cu cel mai inalt risc de saracie pentru persoanele ocupate 15,3%), in conditiile in care media in Uniunea Europeana este de 9,5%, arata datele publicate vineri de Eurostat.

Pompeo, asteptat in Belarus pentru o vizita americana la cel mai inalt nivel in peste un deceniu

Seful diplomatiei americane Mike Pompeo face sambata o vizita in Belarus, unde se va intalni cu presedintele Aleksandr Lukasenko, scrie Agerpres, preluand DPA. Secretarul de stat Mike Pompeo este oficialul american cu rangul cel mai inalt care va vizita fosta republica sovietica cu un regim autoritar de cand relatiile dintre cele doua parti au ajuns la un nivel critic in urma cu peste un deceniu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )