Libnet.ro
UNICEF

23:00

Primaria Capitalei demareaza proiectul Centurii Verzi a municipiului Bucuresti

B1 B1,
Primaria Capitalei demareaza proiectul Centurii Verzi a municipiului Bucuresti

Primaria Capitalei demareaza proiectul Centurii Verzi a orasului. Proiectul de hotarare in acest sens a fost adoptat miercuri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Primarul. continuă pe B1

Primaria Capitalei va demara procedurile pentru realizarea Centurii Verzi a Bucurestiului

Primaria Capitalei va demara procedurile pentru realizarea documentatiei tehnice aferente proiectului, potrivit unui proiect de hotarare adoptat miercuri de Consiliul General al municipiului Bucuresti. Despre acest proiect se discuta inca din 2005, pe pe vremea primarului Adriean Videanu, dar nu s-a facut nimic.

Primaria Capitalei va reconstrui Monumentul Infanteriei

Primaria Capitalei va reconstrui Monumentul Infanteriei, dezafectat in 1939, apoi disparut, potrivit unui proiect adoptat miercuri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Proiectul, initiat de consilierii PNL, nu precizeaza cat va costa statuia.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a respins proiectul prin care Gabriela Firea urma sa acorde inca 25.000 de vouchere de 500 lei pentru achizitia de biciclete

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a respins proiectul prin care primarul Gabriela Firea urma sa acorde inca 25. 000 de vouchere de 500 lei pentru achizitia de biciclete. PNL si USR au votat impotriva, argumentand ca intai primaria trebuie sa faca piste pentru biciclete.

Primaria Capitalei va finanta 20 de proiecte propuse de bucuresteni, in cadrul unui proiect de bugetare participativa

Primaria Capitalei va finanta, in 2018, 20 de proiecte propuse de bucuresteni, in cadrul unui proiect de bugetare participativa, adoptat miercuri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. In total, Primaria Capitalei va aloca 4 milioane de euro, iar suma maxima alocata pentru un proiect va fi de 200. 000 euro. Proiectele trimise de cetateni vor fi afisate pe site-ul Primariei, vor fi evaluate de o comisie special infiintata si vor fi votate de cetateni.

Elevii cu rezultate deosebite vor fi premiati de Primaria Capitalei cu pana la 5.000 lei

Elevii care s-au calificat si/sau au obtinut rezultate notabile la Olimpiade Internationale de curricula, Campionate Europene, Campionate Mondiale si Olimpiade sportive, in cadrul proiectelor derulate de Proedus - Centrul de Proiecte Educationale si Sportive Bucuresti, vor fi premiati de Primaria Capitalei cu pana la 5. 000 lei, potrivit unui proiect adoptat miercuri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Primaria Capitalei va inchiria locuinte de pe piata libera pentru cazurile sociale

Primaria Capitalei va incepe procedurile de identificare a unor imobile de pe piata libera, cu scopul de a le inchiria pentru cazurile sociale si cele de urgenta pe o perioada de un an, cu posibilitate de prelungire, potrivit unui proiect aprobat de consilierii generali in sedinta de astazi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB).

Un cimitir si un hotel pentru caini si pisici, infiintate de Primaria Capitalei

Primaria Capitalei va construi un hotel pentru caini si pisici, util cetatenilor care doresc cazarea acestora, precum si un cimitir pentru inhumarea patrupedelor, potrivit unui proiect de hotarare aprobat astazi in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB).

Primaria Capitalei se ocupa de confortul si odihna vesnica a animalelor: PMB construieste hotel si cimitir pentru caini si pisici

Primaria Capitalei a decis sa construiasca un hotel si un cimitir pentru cainii si pisicile bucurestenilor. Proiectul propus de Tudor Tim Ionescu, alias Tudy, fostul iubit al Oanei Zavoranu, a fost.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat majorarea tarifelor la energie termica cu circa 30%. Gabriela Firea: Bucurestenii nu vor plati mai mult

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat miercuri majorarea de principiu a tarifelor la energie termica cu circa 30%. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a declarat ca bucurestenii nu vor plati in plus, municipalitatea urmand sa subventioneze aceasta majorare. Edilul a declarat ca aceasta majorare este necesara deoarece pretul la energie termica in Bucuresti nu a crescut din 2011, in timp ce restul preturilor au crescut.

Primaria Capitalei nu mai acorda celelalte 25.000 de vouchere pentru biciclete: Este imoral sa luam bani de la niste oameni si sa ii dam altora ca sa isi ia biciclete

Primaria Capitalei nu va mai acorda alte 25. 000 de vouchere in valoare de 500 de lei pentru achizitionarea de biciclete, in cadrul proiectului Biciclisti in Bucuresti. PNL a votrat.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )