Libnet.ro
UNICEF

17:01

Primaria Capitalei: Firmele care asigura deszapezirea in sectoarele 2, 4 si 6, amendate

Antena3 Antena3,
Primaria Capitalei: Firmele care asigura deszapezirea in sectoarele 2, 4 si 6, amendate

Primaria Capitalei: Firmele care asigura deszapezirea in sectoarele 2, 4 si 6, amendate. continuă pe Antena3

Toate firmele care asigura deszapezirea in Capitala, amendate de Politia Rutiera

Toate firmele care asigura deszapezirea in Capitala au fost amendate cu cate 2. 205 lei de politistii de la Rutiera, pentru modul defectuos in care au curatat zapada pe arterele principale, unde circula.

Din cartea lui Miron Mitrea. Strategia din spatele victoriei lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei. Basescu, primar al Capitalei cu ajutorul PSD

In cartea Campanii electorale 1996-2014, scrisa in inchisoare, fostul lider PSD Miron Mitrea arata ca Sorin Oprescu pleca un procent mult mai mic din postura de candidat al PSD pentru Primaria Capitalei decat din cea de independent. in acest context, Mitrea a declansat o diversiune care a condus la victoria lui Oprescu, dupa ce propriul partid a sapat la infrangerea sa si castigarea Primariei de catre Traian Basescu in 2000.

Posibil duel Tariceanu-Basescu pentru Primaria Capitalei

Campania electorala pentru Primaria Capitalei se anunta a fi extrem de dura, mai ales ca doi politicieni de prim rang, care au ocupat cele mai inalte functii in stat, par decisi sa intre in aceasta batalie.

Dragnea: I-am propus lui Ponta sa candideze la Primaria Capitalei. Raspunsul fostului premier

Liviu Dragnea a discutat cu Victor Ponta despre o posibila candidatura a acestuia la Primaria Capitalei, insa potrivit liderului social-democrat, Ponta a refuzat, dorind sa candideze la.

Primaria Capitalei a blocat unul dintre principalele conturi ale PSD

Unul dintre conturile principale ale PSD, cel de la sediul central al partidului, este blocat in urma unei popriri in valoare de peste 55. 000 de euro, impusa de Primaria Capitalei, pentru datorii de la lansarea lui.

Groapa care a costat Primaria Capitalei 73 de milioane de euro

O suprafata de 10,7 hectare de teren aflata in mijlocul Bucurestiului, care a primit pomposul nume de Esplanada, zace abandonata de peste 25 de ani, pentru ca autoritatile nu au reusit sa-i gaseasca o destinatie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )