Libnet.ro
UNICEF

09:45

Primaria Capitalei se imprumuta 140 milioane lei pentru cofinantarea proiectelor care beneficiaza de fonduri europene

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei se imprumuta 140 milioane lei pentru cofinantarea proiectelor care beneficiaza de fonduri europene

Primaria Capitalei va contracta un imprumut de tip revolving de pana la 140 milioane de lei pentru cofinantarea proiectelor care beneficiaza de fonduri europene nerambursabile prin Programul Operational Regional 2014-2020, potrivit unui proiect de hotarare adopat joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. continuă pe Hotnews

Primaria Capitalei vrea sa imprumute bani pentru cofinantarea fondurilor europene

Primaria Bucuresti intentioneaza sa contracteze un imprumut de pana la 140 de milioane de lei pentru.

Consiliul General NU a aprobat proiectul care viza transferarea unei bucati din Padurea Baneasa la Primaria Capitalei pentru transformarea in parc

Consiliul General nu a aprobat proiectul prin care Primaria Capitalei dorea sa ceara Guvernului sa-i dea in administrare 50 de hectare din Padurea Baneasa pentru a fi amenajate ca padure-parc. Mai exact, municipalitatea dorea sa ceara Guvernului emiterea unei hotarari privind trecerea unei suprafete de 572. 104 de metri patrati din Padurea Baneasa, aflata intre strazile Padina, Vadul Moldovei si Aleea Privighetorilor, din administrarea Romsilva in domeniul public al municipiului Bucuresti, in scopul reamenajarii ca parc. Primaria Capitalei a mai avut o tentativa de a face asta, insa proiectul a fost desfiintat in instanta. Fundatia Ecocivica se opune proiectului: Va distruge padurea.

Primaria Capitalei vrea sa introduca o noua taxa pentru apa uzata

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, PSD, vrea sa introduca o noua taxa pentru apa uzata, denumita taxa municipala pentru apa uzata Faza 2, in valoare de 0,07 leimetru patrat.

Primaria Capitalei va face in urmatorii 2 ani recensamantul animalelor de companie

Primaria Capitalei, prin Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor, va face, incepand cu anul 2019, recensamantul animalelor de companie din oras, potrivit unui proiect aprobat joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Recensamantul va dura 2 ani, iar proprietarii animalelor trebuie sa declare ce fel de animal detin, ce rasa este, specie, culoare, talie, sex, varsta.

Primaria Capitalei vrea sa transforme 50 de hectare din Padurea Baneasa in parc Ecocivica: Un dezastru, distruge spatiul verde

Primaria Capitalei vrea sa transforme in parc 50 de hectare din Padurea Baneasa, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de Consiliu General. Mai exact, institutia cere Guvernului emiterea unei hotarari privind trecerea unei suprafete de 572. 104 de metri patrati din Padurea Baneasa, aflata intre strazile Padina, Vadul Moldovei si Aleea Privighetorilor, din administrarea Romsilva in domeniul public al municipiului Bucuresti, in scopul reamenajarii ca parc. Primaria Capitalei a mai avut o tentativa de a face asta, insa proiectul a fost desfiintat in instanta. Fundatia Ecocivica se opune proiectului: Va distruge padurea.

IN URMATORII DOI ANI: Primaria Capitalei face recensamantul animalelor de companie

Primaria Capitalei vrea sa faca recensamantul animalelor de companie, un proiect in acest sens fiind pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti de joi.

Primaria Capitalei spune ca nu vrea sa faca defrisari in padurea Baneasa, ci sa amenajeze o zona de recreere, cu afectatarea minima a vegetatiei forestiere

Primaria Capitalei anunta ca nu va face defrisari in padurea Baneasa ci doreste ca, prin proiectul aflat pe ordinea de zi a sedintei CGMB de joi, sa amenajeze o zona de recreere si promenada pietonala, urmand a fi respectate toate avizele de specialitate.

Primaria Capitalei vrea sa inceapa recensamantul animalelor cu stapan. Ce amenzi risca cei care refuza sa participe

Primaria Capitalei vrea sa demareze recensamantul animalelor cu proprietar. Cine va refuza sa-si declare animalul risca o amenda intre 500 si 1. 000 de lei, proiectul specificand sanctiuni si in cazul in care cetatenii uita sa anunte autoritatile ca animalul lor a fatat ori a murit.

PROIECT Primaria Capitalei vrea sa relaxeze masiv regimul de construire in bazele sportive Procentul de ocupare a terenului poate ajunge la 70%

Primaria Capitalei vrea sa permita ridicarea mai multor constructii in bazele sportive, iar proiectele publice sa fie autorizate direct, fara aprobarea in prealabil a unui plan urbanistic zonal, daca acestea nu sunt situate in zone protejate, cu cladiri vechi, potrivit unor proiecte de hotarare aflate pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de Consiliu General. De exemplu, in ceea ce priveste bazele sportive, incadrate la categoria spatii verzi, daca pana acum se puteau construi cladiri de maxim 2 etaje, acum nu mai este nicio restrictie, iar procentul de ocupare al terenului creste de la 15-30% la 70%.

PRIMARIA CAPITALEI: imprumut pentru achitarea cofinantarii la proiectele europene

Primaria Bucuresti intentioneaza sa contracteze un imprumut de pana la 140 de milioane de lei pentru achitarea cofinantarii la 13 proiecte care se deruleaza din fonduri europene si vizeaza modernizarea si dotarea unor linii de tramvai si cumpararea de autobuze electrice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )