Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primaria Capitalei vrea sa introduca o noua taxa pentru apa uzata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primaria Capitalei vrea sa introduca o noua taxa pentru apa uzata

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, PSD, vrea sa introduca o noua taxa pentru apa uzata, denumita taxa municipala pentru apa uzata Faza 2, in valoare de 0,07 leimetru patrat. continuă pe Wall-Street Ro

Primarul Gabriela Firea vrea sa introduca o noua taxa pentru apa uzata - 0,07 leimc

Primarul Gabriela Firea vrea sa introduca o noua taxa pentru apa uzata, de 0. 07 leimc pentru achitarea imprumutului contractat de la Banca Europeana de Investitii BEI) in valoare de 75 milioana Euro, pentru lucrarile de la statia de epurare de la Glina, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General de pe 24 octombrie. Daca proiectul va fi aprobat, taxa va fi instituita de pe 1 noiembrie 2019 si se va aplica pana la finalizarea lucrarilor, data preconizata fiind finalul anului 2022.

PROIECT Primaria Capitalei vrea sa relaxeze masiv regimul de construire in bazele sportive Procentul de ocupare a terenului poate ajunge la 70%

Primaria Capitalei vrea sa permita ridicarea mai multor constructii in bazele sportive, iar proiectele publice sa fie autorizate direct, fara aprobarea in prealabil a unui plan urbanistic zonal, daca acestea nu sunt situate in zone protejate, cu cladiri vechi, potrivit unor proiecte de hotarare aflate pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de Consiliu General. De exemplu, in ceea ce priveste bazele sportive, incadrate la categoria spatii verzi, daca pana acum se puteau construi cladiri de maxim 2 etaje, acum nu mai este nicio restrictie, iar procentul de ocupare al terenului creste de la 15-30% la 70%.

Primaria Capitalei ar putea introduce o noua taxa pentru acoperirea imprumutului destinat finalizarii statiei Glina

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) ar putea adopta in sedinta din 24 octombrie cuantumul taxei municipale pentru apa uzata faza 2, in valoare de 0,07 leim3, pentru acoperirea imprumutului destinat cofinantarii proiectului privind finalizarea statiei de epurare Glina.

FOTO Cum arata statuia dedicata lui IC Bratianu, amplasata in rondul din Piata Universitatii si pentru care Primaria Capitalei a platit 16,6 milioane lei

Primaria Capitalei a finalizat statuia dedicata lui I. Bratianu, monumentul fiind amplasat de cateva zile in rondul din Piata Universitatii. Statuia a fost promisa de primarul Gabriela Firea pentru Centenar, dar este gata abia acum. Monumentul costa circa 16,6 milioane lei si este o reproducere dupa monumentul public omagial construit in anii 1902-1903 de Ernest-Henri Dubois si Petre Antonescu. Firma care a facut reproducerea este Exorno Studio. Inaugurarea, programata joia trecuta, nu a mai avut loc, urmasa familiei Bratianu venind degeaba de la Paris. intr-o postare facuta pe Facebook, primarul Gabriela Firea acuza PNL ca-si aroga pe nedrept merite pentru monument.

NICUSOR DAN: Dupa 3 ani de mandat, tot ce poate sa faca Firea pentru Bucuresti este sa introduca o taxa

Deputatul Nicusor Dan afirma ca, dupa 3 ani de mandat, tot ce poate sa faca Gabriela Firea pentru traficul din Bucuresti este sa introduca o taxa.

Haltere: Noua medalii pentru Romania, in prima zi a Europenelor de juniori si tineret de la Bucuresti

Romania a cucerit noua medalii, vineri, in prima zi a Campionatelor Europene de haltere pentru juniori Under-20) si tineret Under-23), de la Bucuresti.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )