Libnet.ro
UNICEF

08:32

Primaria Capitalei: Operatorii de salubrizare au curatat Piata Victoriei in mai putin de o ora

Adevărul Adevărul,
Primaria Capitalei: Operatorii de salubrizare au curatat Piata Victoriei in mai putin de o ora

Operatorii de salubrizare au curatat Piata Victoriei in mai putin de o ora, anunta duminica Primaria Capitalei, dupa ce intreaga intersectie si strazile adiacente au ramas pline de peturi, hartii si pancarte rupte la finalul mitingului PSD de sambata, la care au participat peste 150. 000 de oameni. continuă pe Adevărul

Primaria Capitalei, deranjata de relatarile despre mizeria lasata n urma de simpatizantii PSD:Operatorii de salubrizare au curatat Piata Victoriei n mai putin de o ora

Operatorii de salubrizare au curatat Piata Victoriei in mai putin de o ora, sustine duminica Primaria Capitalei, dupa ce intreaga intersectie si strazile adiacente au ramas pline de peturi, hartii si pancarte rupte la finalul mitingului PSD de sambata, la care au participat in jur de 180. 000 de oameni.

Primaria Capitalei: Imediat dupa miting, Piata Victoriei a fost curatata de 100 de muncitori

Primaria Capitalei a anuntat ca, in mai putin de o ora de la incheierea mitingului PSD, 100 de muncitori au curatat Piata Victoriei, dar si alte zone ale Bucurestiului unde au avut loc evenimente in cursul.

Operatorii de salubrizare au curatat Piata Victoriei

Operatorii de salubrizare au curatat Piata Victoriei in mai putin de o ora, anunta astazi Primaria Capitalei, dupa ce intreaga intersectie si strazile adiacente au ramas pline de peturi, hartii si pancarte rupte la finalul mitingului PSD de sambata, la care au participat peste 150. 000 de oameni. Municipalitatea precizeaza ca salubrizarea Pietei Victoria nu este un eveniment unic, asa cum se induce ideea, pentru ca la toate manifestarile publice organizatorii au obligatia sa curete zonele in care au avut loc evenimentele.

Un nou protest rezist este anuntat duminica seara la ora 18.00 in Piata Victoriei

Mai multe organizatii civice au anuntat, duminica, pe Facebook, un nou protest in Piata Victoriei. incepand cu ora 18. 00 simpatizantii grupurilor Rezistenta, Coruptia ucide, Initiativa Romania, Declic, Uniti Salvam si Insistam sunt asteptati la protestul sub sloganul Tara arde! Romania nu e de vanzare. Pilonul II de pensii sau modificarea Codurilor penale sunt cateva dintre motivele invocate pentru a iesi in strada.

Bucharest Pride, marsul diversitatii intre Piata Victoriei si Piata Universitatii

Peste 4. 000 de oameni sunt asteptati sa participe la marsul Bucharest Pride, intre Piata Victoriei si Piata Universitatii, sustin organizatorii. Nu este vorba doar despre un mars al diversitatii, ci despre mai multe evenimente, au precizat reprezentantii asociatiei Accept intr-o conferinta de presa.

Peste 1.000 de persoane participa in Piata Victoriei la un protest de raspuns la mitingul PSD (VIDEO)

UPDATE 20:00 Numarul protestarilor a mai urcat undeva la 1. 500 de persoane. Lumea scandeaza PSD si ALDE, aceeasi mizerie. Circa 1. 000 de persoane au iesit duminica in Piata Victoriei din Capit.

Eroul mitingului PSD. Ce avea scris pe pancarda unul dintre oamenii prezenti in Piata Victoriei (FOTO)

PSD a adus sambata seara zeci de mii de oameni in Piata Victoriei din Capitala, pentru a manifesta impotriva abuzurilor si a statului paralel. Ca niciodata pana acum, un elicoper MAI a fost.

Statia de metrou Piata Victoriei, redeschisa circulatiei

Statia de metrou Piata Victoriei a fost redeschisa circulatiei, sambata seara, la ora 22:10, a informat Metrorex. Aceasta statie a fost inchisa la ora 20:00, iar trenurile nu au mai oprit. Metrorex info.

Manifestantii din Vaslui se indreapta spre Piata Victoriei cantand imnul Romaniei

Manifestantii din Vaslui se indreapta spre Piata Victoriei cantand imnul Romaniei. Mai multi protestatari din aceasta zona a Moldovei au venit inarmati cu instrumente. Sute de mii de persoane se a.

Proteste in oglinda: OUG 13 vs. miting PSD. Cum manipuleaza televiziunile numarul protestatarilor din Piata Victoriei

In iarna anului trecut, la protestele fata de OUG 13, televiziunile pro-PSD incercau sa demonstreze ca in Piata Victoriei nu au cum sa incapa 300. 000 de oameni. Sambata, la mitingul PSD, aceleasi televiziuni numarau peste 400. 000 de manifestanti, desi imaginile arata ca Piata Victoriei a fost la fel de plina si atunci, si acum. E valabila si reciproca: cei care umflau protestele din 2017, au diminuat acum mitingul PSD.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )