Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria Capitalei plateste circa 12 milioane lei pentru luminitele de Craciun din acest an

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei plateste circa 12 milioane lei pentru luminitele de Craciun din acest an

Primaria Capitalei plateste circa 12 milioane lei pentru luminitele de Craciun din acest an, potrivit informatiilor furnizate de municipalitate la solicitarea HotNews. ro. De acesti bani municipalitatea a inchiriat si cumparat 10 milioane de LED-uri desfasurate pe 920 de kilometri, figurine 2D si 3D, simboluri fotbalistice, brazi gigant si reprezentarea Sistemului Solar. Lucrarile au fost facute de Compania Municipala Iluminat Public. Luminitele vor fi aprinse pe 28 noiembrie cand va fi deschis si Targul de Craciun. Desi este un an mai greu din punct de vedere financiar, primarul Gabriela Firea plateste cu aproape 2 milioane de lei mai mult pentru luminitele de Craciun fata de anul trecut. continuă pe Hotnews

Cat plateste Primaria Capitalei pentru luminitele de Craciun comparativ cu celelalte orase din tara

Luminitele festive din acest an costa bucuresteni aproximativ 12 milioane de lei. Primaria Capitalei anunta ca arterele principale ale orasului vor fi luminate de 10 milioane de LED-uri desfasurate pe 920 de kilometri, mii de figurine 2D si 3D, simboluri fotbalistice, brazi gigant si reprezentarea Sistemului Solar.

Nicusor Dan si-a lansat programul de candidat pentru Primaria Capitalei: Eu cred in candidatul unic al Opozitiei

Candidatul independent sustinut de USR pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, si-a lansat marti programul de candidat. Alaturi de acestia au fost prezenti doi fosti colegi de partid, Cosette Chichirau si Stelian Ion, care la randul lor urmeaza sa candideze pentru primariile din Iasi, respectiv Constanta. Fostu lider USR a subliniat ca opozitia trebuie sa aiba un candidat unic care sa se lupte cu Gabriela Firea pentru Primaria Bucurestiului.

Gabriela Firea, mesaj pentru personalul medical: Primaria Capitalei reia procedura de achizitie a locuintelor

Gabriela Firea anunta ca Primaria Capitalei va relua procedura de achizitie a locuintelor pentru cadrele medicale angajate in spitalele administrate de municipalitate, subliniind ca din cele 600 de locuinte.

Liberalul Ciprian Ciucu anunta ca va candida la Primaria Capitalei

Consilierul general Ciprian Ciucu, presedinte interimar al PNL Sector 6, a anuntat, marti, ca va candida la Primaria Capitalei. Eu am viziunea cea mai realista, dar si instrumentele cu care sa pun Bucurestiul pe baze solide dupa ce a fost adus in pragul dezintegrarii de catre PSD, a scris Ciucu pe Facebook.

Cat platesc marile orase din Romania pentru luminitele de Craciun Primaria Capitalei pastreaza secretul in tara, contracte de aproape 4 milioane lei pentru firma fiicei unui fost deputat PNL

Mai este o luna pana la Craciun, iar luminitele au fost deja montate in centrul marilor orase din Romania. Dincolo de ratiunile estetice, este vorba despre o afacere banoasa, cu sume importante alocate din bugetele publice. HotNews. ro va prezinta cat platesc marile orase din tara pentru aceste activitati si la cine ajung banii.

Afaceristi turci, condamnati la inchisoare dupa ce au produs o gaura de peste 12 milioane de lei statului roman

Trei patroni turci ai unei brutarii din Buzau au fost condamnati la 4 ani de inchisoare cu executare pentru constituire a unui grup infractional organizat, instigare la evaziune fiscala, delapidare, participatie improprie la spalarea banilor si cumparare de influenta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )