Libnet.ro
UNICEF

05:45

Gabriela Firea, mesaj pentru personalul medical: Primaria Capitalei reia procedura de achizitie a locuintelor

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, mesaj pentru personalul medical: Primaria Capitalei reia procedura de achizitie a locuintelor

Gabriela Firea anunta ca Primaria Capitalei va relua procedura de achizitie a locuintelor pentru cadrele medicale angajate in spitalele administrate de municipalitate, subliniind ca din cele 600 de locuinte. continuă pe Antena3

GABRIELA FIREA: Taxa Oxigen va da anumite roade in privinta luptei cu poluarea, dar si cu congestia in trafic

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a declarat vineri ca pe langa investitiile pe care vinieta Oxigen le va aduce, va fluidiza si traficului Capitalei, incepand cu anul viitor, relateaza News. ro.

Gabriela Firea asigura bucurestenii ca nu vor fi probleme din cauza zapezii: Suntem pregatiti pentru o iarna grea! - VIDEO

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, asigura bucurestenii ca nu vor fi probleme pe sosele din cauza zapezii. Chiar daca vom avea o iarna grea, edilul spune ca sunt pregatite sute de utilaje si zeci de mii de.

Gabriela Firea: in primavara anului viitor vom avea cele sase PUZ-uri sectoriale si PUG-ul pentru Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, ca, in primavara anului viitor, vor exista cele sase Planuri Urbanistice Zonale PUZ-uri) sectoriale si Planul Urbanistic General PUG) pentru.

Gabriela Firea, despre dezbateri: Viorica Dancila merita nota 10. La Iohannis a fost o intalnire pregatita

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Viorica Dancila merita nota 10 pentru dezbaterea avutacu jurnalistii. Viorica Dancila merita nota 10 pentru transparenta,deschidere.

Traian Basescu: PNL trebuie sa conduca alianta pentru Primaria Capitalei, nu Barna. Ce coalitie poate crea el daca la votul de reconfirmare in fruntea USR au lipsit jumatate din membri

Traian Basescu a explicat, miercuri seara, ca nu Dan Barna trebuie sa fie artizanul unei coalitii pentru Primaria Capitalei, ci PNL, avand in vedere ponderile parlamentare, si a subliniat ca liderul USR are.

Primaria Capitalei va suplimenta cu 10 la suta numarul tramvaielor de pe liniile 21 si 32

Numarul tramvaielor de pe liniile 21 si 32 va fi suplimentat cu 10% pentru a asigura o capacitate de transport adecvata, informeaza miercuri Primaria Capitalei, printr-un comunicat de presa. Astfel, incepand.

Firea anunta reluarea procedurii de achizitie a 423 de locuinte pentru medici: Pana acum au fost cumparate 177 de apartamente

Gabriela Firea anunta pe Facebook ca Primaria Capitalei va relua procedura de achizitie a locuintelor pentru personalul medical din spitalele administrate de municipalitate, subliniind ca din cele 600 de locuinte prevazute in proiect, au fost achizitionate pana acum 177. Firea a mers la un salon imobiliar pentru a-i invita pe dezvoltatori sa depuna oferte.

VIORICA DANCILA, MESAJ PENTRU ROMANI: Judecati-i pe cei care va cer votul in functie de ce au facut pentru voi

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, le-a cerut, vineri, romanilor sa-i judece pe cei care vin si le cer votul, in functie de ceea ce au facut pentru ei in acesti ani si cat respect le-au aratat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )