Libnet.ro
UNICEF

19:30

Primaria Capitalei va prelua initiativa proiectului de regenerare urbana &171;Esplanada &187;

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primaria Capitalei va prelua initiativa proiectului de regenerare urbana &171;Esplanada &187;

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat in sedinta de astazi, proiectul de hotarare privind solicitarea catre Guvernul Romaniei de emitere a unei hotarari pentru transmiterea imobilului delimitat de b-dul Unirii, Str. Nerva Traian, b-dul Octavian Goga, b-dul Mircea Voda din domeniul public al statului in domeniul public al Municipiului Bucuresti si administrarea CGMB, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Primaria Capitalei va acorda un stimulent de 1.000 de lei lunar copiilor cu handicap

Primaria Capitalei va acorda un stimulent financiar in cuantum de 1. 000 de lei tuturor copiilor cu handicap din Bucuresti, informeaza un comunicat de presa al municipalitatii.

Primaria Capitalei va acorda un ajutor financiar de 1.000 de lei lunar pentru copiii cu handicap

Primaria Capitalei va acorda, prin Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, un ajutor financiar in valoare de 1. 000 de lei lunar pentru copiii cu handicap, cu conditia ca cel putin unul dintre parinti sa aiba domiciliul in Capitala, conform unui proiect de hotarare aprobat in sedinta de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB). Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus ca in urmatoarea sedinta consilierii generali vor vota un proiect de hotarare similar pentru persoanele cu handicap care au varsta peste 18 ani.

Primaria Capitalei vrea un teren administrat de TVR pentru construirea unui spital metropolitan

Primaria Capitalei cere Guvernului sa aprobe transferul unui teren aflat in administrarea Societatii Romane de Televiziune in administrarea Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB), potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a CGMB. Terenul se afla pe soseaua Pipera si ar avea 50. 000 mp. Primaria sustine ca doreste sa construiasca pe acel teren un spital metropolitan, cu circa 2. 000 de paturi.

Primaria Capitalei nu renunta la planul de a introduce benzile unice pentru autobuze. Cand va fi reluat proiectul

Primaria Capitalei nu renunta la planul de a introduce benzile unice pentru autobuze, desi experimentul din primavara acestui an a fost un esec si a condus la blocaje uriase. De aceasta data, Gabriela Firea.

Primaria Capitalei: BANI mai multi pentru salariile si voucherele de vacanta ale angajatilor. Ce suma primeste la rectificare firma condusa de fata lui tata

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a adoptat cu 37 de voturi pentru, 11 impotriva si o abtinere proiectul de rectificare a bugetului Capitalei pe acest an, informeaza HotNe.

Gabriela Firea vrea ca Primaria Capitalei sa preia pavilionul central al Romexpo si sa-l transforme in sala de sport

Consilierii generali ai Capitalei au adoptat, miercuri, o hotarare prin care solicita transmiterea Romexpo din domeniul public al statului si administrarea RA-APPS-SAIFI in administrarea CGMB, in vederea amenajarii unei zone dedicata activitatilor culturale, educative si sportive.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )