Libnet.ro
UNICEF

22:45

Primaria Capitalei vrea fonduri europene de 283 de milioane de euro pentru achizitionarea de tramvaie si autobuze electrice

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei vrea fonduri europene de 283 de milioane de euro pentru achizitionarea de tramvaie si autobuze electrice

Primaria Capitalei anunta ca a depus cereri de finantare pentru fonduri europene in valoare de 283 milioane euro pentru mai multe investitii, precum achizitionarea a 100 de tramvaie si a 100 de autobuze electrice, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Primaria Capitalei trimite 1.000 de pensionari in tabara in Grecia, cu toate taxele acoperite. Cine poate merge

Primaria Capitalei vrea sa trimita 1. 000 de pensionari in Grecia, intr-o tabara de opt zile, toate costurile legate de transport, cazare, masa, excursii turistice si petreceri fiind suportate de catre.

Ai auzit de Internetul hranei? Se dau fonduri europene de 500.000 Euro fiecare pentru astfel de proiecte

Antreprenorii si inovatorii romani pot obtine finantari de maximum 500. 000 de euro fiecare pentru proiecte IT destinate fermelor, prin programul Internet of Food and Farm 2020, sustinut de Uniunea Europeana.

Au nceput nscrierile pe 2018: Fonduri europene de pna la 2,5 milioane de euro fiecare, pentru SRL-uri si alti beneficiari cu afaceri n morarit sau produse lactate. Descarca ghidul solicitantulu

Firmele mici si mijlocii si alti beneficiari romani pot obtine fonduri europene de maximum 2,5 milioane de euro fiecare, pentru afaceri in procesarea produselor agricole, cum ar fi cele de morarit sau lactatele, printr-o linie de finantare in valoare totala de 203 milioane de euro, pentru care au inceput inscrierile vineri.

Au nceput nscrierile pe 2018: Fonduri europene de pna la 2,5 milioane de euro fiecare, pentru SRL-uri si alti beneficiari cu afaceri n morarit sau produse lactate. Descarca ghidul solicitantului

Firmele mici si mijlocii si alti beneficiari romani pot obtine fonduri europene de maximum 2,5 milioane de euro fiecare, pentru afaceri in procesarea produselor agricole, cum ar fi cele de morarit sau lactatele, printr-o linie de finantare in valoare totala de 203 milioane de euro, pentru care au inceput inscrierile vineri.

Fonduri europene de aproape 16 milioane de euro pentru amenajari turistice n Delta Dunarii

Primariile din Delta Dunarii vor putea realiza amenajari care sa sprijine turismul in zona, cum ar fi retele publice de acces la internet, precum si activitati de marketing, printr-o linie de finantare in valoare totala de aproape 16 milioane de euro, din fonduri europene si de la bugetul de stat, care urmeaza sa se deschida in august 2018, in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020. Firmele private vor putea profita de acesti bani in calitate de contractori ai beneficiarilor, in urma unor proceduri de achizitii. De asemenea, afacerile private din turism vor putea beneficia de pe urma amenajarilor publice din bani europeni.

Primaria Capitalei a semnat contractul pentru achizitia celor 106 ambulante noi

Primaria Capitalei a semnat contractul pentru achizitia celor 106 ambulante noi pentru Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABIf), contractul avand o valoare de 8,7 milioane de euro.

Primaria Capitalei a anuntat cati pensionari s-au inscris pentru excursie in Grecia. Cate locuri mai sunt disponibile

Primaria Capitalei a anuntat, vineri, ca 970 de pensionari s-au inscris in tabara tematica cultural-educativa La pas prin taramul legendar al Greciei, de care vor beneficia gratuit 1. 000 de pensionari, iar pana acum au fost validate 250 de dosare.

Primaria Capitalei ofera tinerilor studenti vacante gratuite pe litoralul romanesc

Primaria Capitalei, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti, va oferi tinerilor studenti vacante gratuite la mare. Excursiile vin sub forma unor tabere de vara, in care tinerii vor lua, printre altele, cursuri de dans si flash-mob, se.

Primaria Capitalei anunta ca incepe aplicarea celui de-al zecelea tratament de combatere a tantarilor

Primaria Capitalei anunta ca joi seara, incepand cu ora 22. 00, va incepe cel de-al zecelea tratament de combatere a tantarilor, pe strazi, in parcuri, cimitire, unitati militare si in zonele cu vegetatie abundenta din toate cele sase sectoare.

Primaria Capitalei trimite seniorii, gratuit, in vacante in Grecia

Primaria Capitalei va trimite, gratuit, 1. 000 de varstnici in tabere cultural-educative in Grecia in perioada 24 august-28 octombrie 2018. inscrierile se fac dupa principiul primul venit, primul servit, dupa cum anunta pe Facebook Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,269 seconds )