Libnet.ro
UNICEF

13:15

Primaria Capitalei vrea sa monteze 50 de cismele in Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primaria Capitalei vrea sa monteze 50 de cismele in Bucuresti

Primaria Capitalei ar urma sa investeasca peste un milion de lei pentru montarea a 50 de cismele in Bucuresti, in locurile cele mai circulate de pietoni, precum Gara de Nord, zona centrala, Aeroport Baneasa, precum si in apropierea spitalelor, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) care va avea loc joi. Ideea montarii cismelelor a fost propusa de un bucurestean in campania Propune pentru Bucuresti, desfasurata anul trecut de municipalitate. continuă pe Ziarul Bursa

Retea metropolitana de 50 de cismele in Capitala. in ce zone se vor amplasate

Primaria Capitalei vrea sa realizeze o retea metropolitana de 50 cismele publice, cu o investitie de peste un milion de lei. Dintre cele 50 de cismele, jumatate vor fi amplasare la mai multe biserici din Bucuresti.

Retea metropolitana de 50 de cismele in Capitala. in ce zone vor fi amplasate

Primaria Capitalei vrea sa realizeze o retea metropolitana de 50 cismele publice, cu o investitie de peste un milion de lei. Dintre cele 50 de cismele, jumatate vor fi amplasare la mai multe biserici din Bucuresti.

Neculai Ontanu vrea sa revina n politica. Tribunalul Bucuresti ar urma sa decida asupra nfiintarii Partidului Ader la Democratie, Educatie si Reconstructie

Fostul primar al Sectorului 2 Neculai Ontanu, acuzat de luare de mita intr-un dosar de retrocedare a unor terenuri, vrea sa revina in politica. Tribunalul Bucuresti este asteptat sa decida marti asupra cererii lui Ontanu de a-si inregistra Partidul Ader la Democratie, Educatie si Reconstructie, scrie news. ro.

Dotarea high-tech a noilor autobuze turcesti care vor circula in Bucuresti. Ti-ai fi imaginat?

Pana la sfarsitul verii, prin Bucuresti a putea circula autobuze nou-noute. Cele 400 de autovehicule pe care Primaria Capitalei vrea sa le cumpere vor avea aer conditionat, monitorizare video si un soft pent.

Cel mai mare targ imobiliar din Romania a fost anulat. Organizatorii dau vina pe Primaria Capitalei

Targul imobiliar tIMOn, programat sa aiba loc in perioada 19-22 aprilie in Bucuresti, va fi anulat din cauza neprimirii in timp util a protocolului intre Primaria Municipiului Bucuresti PMB) si organizatori, au anuntat marti organizatorii evenimentului.

Toate conductele RADET vor fi inlocuite cu unele noi. Ce solutie a gasit Primaria Capitalei pentru a nu perturba si mai mult traficul

Consiliul General al Municipiului Bucuresti va discuta in sedinta de joi propunerea Primariei Capitalei privind investitiile in reabilitarea sistemului de termoficare a municipiului Bucurest, lucrari care vor dura pana in 2030.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )