Libnet.ro
UNICEF

15:15

Primaria Comarnic va introduce viniete pentru Bucuresteni

România Liberă România Liberă,
Primaria Comarnic va introduce viniete pentru Bucuresteni

Primarul orasului Comarnic, a decis sa introduca viniete pentru autoturismele inmatriculate in Bucur. continuă pe România Liberă

Primaria Comarnic introduce viniete pentru bucuresteni

Primarul orasului Comarnic, cea mai afectata localitate de pe Valea Prahovei in ce priveste traficul de masini din weekend, a decis sa introduca viniete pentru autoturismele inmatriculate in Bucuresti si.

Primarul din Comarnic ar fi vrut sa introduca viniete pentru bucuresteni, dar a aflat ca nu poate

Update:Primarul din Comarnic a anuntat ca vrea sa introduca viniete pentru autoturismele inmatriculate in Bucuresti si Ilfov, dar a constatat ca nu poate. Nu zic ca nu mi-ar placea sa pun taxa,.

EXCLUSIV Primaria Comarnic neaga informatiile potrivit carora va introduce viniete pentru masinile inmatriculate in Bucuresti si Ilfov: Nu este initiat nimic de genul acesta. DN1 nu apartine de localitatea noastra (VIDEO)

Gabriela Firea a anuntat saptamana trecuta ca toate vehiculele care nu sunt inmatriculate in Bucuresti sau in Ilfov vor intra in Capitala, de la 3 ianuarie 2020, doar dupa achitarea unei viniete, iar.

Primarul din Comarnic ar vrea sa introduca viniete pentru masinile din Bucuresti si Ilfov De ce nu poate fi totusi aplicata masura

Primarul orasului Comarnic, una dintre localitatile puternic afectate de traficul de pe Valea Prahovei, ar dori sa introduca o taxa de acces vinieta pentru masinile din Bucuresti si Ilfov, similar cum primaria Capitalei doreste sa taxeze toate masinile care nu sunt inmatriculate in Bucuresti si Ilfov. Contactat de HotNews. ro, secretarul orasului a precizat insa ca administratia locala nu poate lua o astfel de masura intrucat DN1 nu tine de Comarnic, ci de Compania de Drumuri Nationale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )