Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primarul din Comarnic ar vrea sa introduca viniete pentru masinile din Bucuresti si Ilfov De ce nu poate fi totusi aplicata masura

Hotnews Hotnews,
 Primarul din Comarnic ar vrea sa introduca viniete pentru masinile din Bucuresti si Ilfov De ce nu poate fi totusi aplicata masura

Primarul orasului Comarnic, una dintre localitatile puternic afectate de traficul de pe Valea Prahovei, ar dori sa introduca o taxa de acces vinieta pentru masinile din Bucuresti si Ilfov, similar cum primaria Capitalei doreste sa taxeze toate masinile care nu sunt inmatriculate in Bucuresti si Ilfov. Contactat de HotNews. ro, secretarul orasului a precizat insa ca administratia locala nu poate lua o astfel de masura intrucat DN1 nu tine de Comarnic, ci de Compania de Drumuri Nationale. continuă pe Hotnews

Primarul din Comarnic ar fi vrut sa introduca viniete pentru bucuresteni, dar a aflat ca nu poate

Update:Primarul din Comarnic a anuntat ca vrea sa introduca viniete pentru autoturismele inmatriculate in Bucuresti si Ilfov, dar a constatat ca nu poate. Nu zic ca nu mi-ar placea sa pun taxa,.

Primaria Comarnic va introduce viniete pentru Bucuresteni

Primarul orasului Comarnic, a decis sa introduca viniete pentru autoturismele inmatriculate in Bucur.

Primaria Comarnic introduce viniete pentru bucuresteni

Primarul orasului Comarnic, cea mai afectata localitate de pe Valea Prahovei in ce priveste traficul de masini din weekend, a decis sa introduca viniete pentru autoturismele inmatriculate in Bucuresti si.

SONDAJ Propunere: soferii bucuresteni - taxati de primaria din Comarnic. E ok?

Primarul din Comarnic, localitate puternic afectata de traficul de pe Valea Prahovei, doreste o taxavinieta pentru masinile din Bucuresti si Ilfov, dupa modelul taxelor dorite de Primaria Bucuresti pentru masinile inmatriculate in alte parti. DN1 nu tine, totusi, de Comarnic si de administratia locala, ci de Compania de Drumuri Nationale. in principiu, crezi ca e ok ideea edilului din Comarnic? Participa la sondajul HotNews. ro.

Primarul din Iasi devine celebru pentru pasiunea sa pentru case. Mihai Chirica s-a mutat intr-o vila noua

Primarul din Iasi devine celebru pentru pasiunea sa pentru case. Presa locala scrie ca edilul s-a mutat cu sotia intr-o vila aflata la doar 10 metri de cea in care locuiau pana acum. Casa seamana cu cea ve.

EXCLUSIV Primaria Comarnic neaga informatiile potrivit carora va introduce viniete pentru masinile inmatriculate in Bucuresti si Ilfov: Nu este initiat nimic de genul acesta. DN1 nu apartine de localitatea noastra (VIDEO)

Gabriela Firea a anuntat saptamana trecuta ca toate vehiculele care nu sunt inmatriculate in Bucuresti sau in Ilfov vor intra in Capitala, de la 3 ianuarie 2020, doar dupa achitarea unei viniete, iar.

Ce amenzi vor primi soferii care vor intra in centrul Capitalei fara vinieta.Primaria a pus in dezbatere publica proiectul prin care masinile poluante

Proiectul de hotarare prin care Primaria Capitalei vrea sa introduca vinieta pentru masinile din alte judete care intra in Bucuresti si sa interzica accesul masinilor cu norma de poluare sub Euro 3 in zona centrala a fost pus in dezbatere publica pe site-ul institutiei. in document se prevad si amenzile pe care le vor primi soferii care nu-si vor cumpara viniete, dar si care va fi Zona de Actiune pentru Calitatea Aerului.

Viorel Mocanu, eliberat din functia de agent guvernamental pentru CEDO

Premierul Viorica Dancila a decis eliberarea, la cerere, a lui Viorel Mocanu din functia de agent guvernamental pentru Curtea Europeana a Drepturilor Omului, in cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

O tanara din PSD Mures strange semnaturi pentru a candida la Presedintie

Monica Simionescu, o tanara din PSD Mures, a anuntat marti ca a inceput sa adune semnaturile necesare inscrierii in cursa pentru alegerile prezidentiale, aratand ca nu isi vede candidatura ca pe ceva i.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )