Libnet.ro
UNICEF

08:15

Primaria Craiova va investi 23 de milioane de euro pentru modernizarea a trei spitale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primaria Craiova va investi 23 de milioane de euro pentru modernizarea a trei spitale

Primaria Craiova a anuntat astazi, ca trei spitale din municipiu vor fi dotate cu aparatura moderna, destinata luptei impotriva coronavirusului, valoarea investitiei fiind de aproximativ 23 de milioane de euro din fonduri europene. continuă pe Ziarul Bursa

DOCUMENT Fonduri europene 2020: Circa 1-5 milioane Euro pentru firme IT romanesti. Ghid propus

Firmele romanesti de tehnologie vor putea obtine noi fonduri europene, de circa 1-5 milioane de euro pe proiect, printr-o linie de finantare din Programul Operational Competitivitate POC) 2014-2020, pentru care propunerea oficiala de Ghid al solicitantului a fost scoasa in dezbatere publica.

Germania promite 3 miliarde de euro pentru cele mai sarace tari din lume

Germania a promis 3 miliarde de euro pentru ajutarea celor mai sarace tari ale lumii, la summitul Grupului celor mai dezvoltate 20 de state ale lumii G20).

Administratia Gradea actionata in judecata deoarece refuza sa explice cum a cheltuit 3 milioane de euro pentru Casa de Productie a TVR

Sindicatul Roman al Jurnalistilor MediaSind impreuna cu filiala MediaSind TVR au actionat in justitie conducerea Societatii Romane de Televiziune - SRTv deoarece aceasta, ignorand prevederile Legii nr. 5442011, refuza sa raspunda la mai multe intrebari legate de modul in care au fost cheltuite sume importante de bani publici de catre Departamentul Casa de Productie a TVR.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )