Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria Generala a Capitalei are alocat un buget de 4,1 miliarde de lei pentru 2016

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primaria Generala a Capitalei are alocat un buget de 4,1 miliarde de lei pentru 2016

Primaria Capitalei are alocat pentru anul in curs un buget de 4,1 miliarde de lei, din care peste un miliard de lei vor fi alocati pentru subventiile RADET si RATB, conform proiectului de buget aflat in dezbatere publica, informeaza Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Primaria Generala a Capitalei are alocat pentru anul in curs un buget de 4,1 miliarde de lei

Primaria Capitalei are alocat pentru anul in curs un buget de 4,1 miliarde de lei, din care peste un miliard de lei vor fi alocati pentru subventiie RADET si RATB, conform proiectului de buget aflat in dezbatere publica.

Primaria Capitalei are in 2016 un buget estimat de 4,1 miliarde lei. Circa 1,1 miliarde merg pentru subventiile RATB si RADET si 1,2 miliarde lei pentru investitii

Primaria Capitalei a postat in dezbatere publica, pe site, proiectul de buget pe anul 2016. Potrivit documentului, municipalitatea estimeaza venituri totale de 4. 1 miliarde lei. Peste 1 miliard de lei va reprezenta, si in acest an, contributia municipalitatii pentru subventiile la RADET 554 milioane lei) si RATB 505 milioane de lei).

Care este bugetul Primariei Capitalei pentru 2016 si unde se vor duce cei mai multi bani

Anul acesta, Primaria Capitalei are alocat un buget de 4,1 miliarde de lei, potrivit proiectul de buget aflat in dezbatere publica. Din aceasta suma, peste un miliard de lei vor fi alocati pentru subventiie RADET si RATB.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )