Libnet.ro
UNICEF

11:30

Primaria Iasi, masuri mai dure dupa numarul crescut de infectari cu COVID-19. Toate deciziile Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta (FOTO)

B1 B1,
Primaria Iasi, masuri mai dure dupa numarul crescut de infectari cu COVID-19. Toate deciziile Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta (FOTO)

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a convocat joi o noua sedinta a Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta, in vederea adoptarii unor noi masuri de prevenire a raspandirii virusului COVID-19 in. continuă pe B1

Andreea Esca, fata in fata cu Vulpita de la Acces Direct. Cine a fost mai tare dupa virus?

Dupa ce au aparut zvonurile legate de starea de sanatate a Andreei Esca, si dupa declaratiile acesteia si confirmarea faptului ca, atat ea, cat si sotul si fiul au fost descoperiti pozitivi la testul COVID-19, acum s-a aflat ca si Vulpita si sotul ei au fost depistati pozitiv. Andreea Esca, fata in fata cu Vulpita .

Primaria Capitalei nu mai planteaza copaci pe strada Fabrica de Glucoza: alveolele proaspat amenajate sunt asfaltate ca trotuarele sa fie mai largi Explicatia municipalitatii

Primaria Capitalei nu mai planteaza copaci pe strada Fabrica de Glucoza, desi a facut sute de alveole in acest scop. Acestea sunt deja acoperite cu asfalt pentru ca trotuarele sa fie mai largi spun reprezentanti ai municipalitatii. Reamintim ca HotNews. ro a scris in mai multe randuri ca trotuarele de pe artera proaspat modernizata sunt impracticabile pe anumite segmente, in dreptul alveolelor fiind mai putin de 50 de cm pentru trecere. Astfel, o mama cu copilul in carucior sau o persoana cu dizabilitati nu au loc sa treaca si trebuie sa intre pe pista pentru biciclete de langa.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )