Libnet.ro
UNICEF

13:30

Primaria Sectorului 4, ajutor pentru romanii din Ucraina: Bani pentru gradinite si scoli (VIDEO)

B1 B1,
Primaria Sectorului 4, ajutor pentru romanii din Ucraina: Bani pentru gradinite si scoli (VIDEO)

Initiativa fara precent a autoritatilor romane pentru ajutorarea comunitatilor de romani din Ucraina. Primaria Sectorului 4 al Capitalei a inceput lucrarile de constructie a patru institutii de. continuă pe B1

Primaria Sectorului 4 construieste trei unitati de invatamant si o biblioteca pentru romanii din regiunea Cernauti, Ucraina

Primaria Sectorului 4 construieste trei unitati de invatamant doua gradinite, o scoala) si o biblioteca pentru romanii din regiunea Cernauti, Ucraina. Urmare a acordului de.

Jurnal de economie, cu Daniel Apostol. Informatii pentru romanii care nu isi mai pot plati ratele la banci

Daniel Apostol a prezentat la Jurnal de economie, informatii pentru romanii care nu isi mai pot plati ratele la banci. Stirea buna este ca nu este totul pierdut. Acestia pot gasi intelegere chiar la.

Reactia SUA dupa alegerile prezidentiale din Ucraina: Americanii isi recheama ambasadorul de la Kiev

Statele Unite ale Americii au luat o decizie interesanta dupa schimbarea puterii de la Kiev, in urma alegerilor prezidentiale ucrainene. Americanii si-au rechemat ambasadorul din Ucraina, Marie Yovanovitch, cu.

Romanii din Diaspora pot afla de pe VotDiaspora.ro unde pot vota

Pentru a usura viata romanilor din afara tarii care vor sa-si exercite dreptul la vot cu ocazia alegerilor europarlamentare din 26 mai, Code for Romania relanseaza Vot Diaspora.

Guvernul a aprobat ajutoare de urgenta pentru aceste familii. Cati bani vor primi

Guvernul a aprobat, printr-o hotarare, acordarea unor ajutoare de urgenta in valoare de 28. 500 lei pentru 13 familii din judetul Calarasi, care se afla in situatii de necesitate cauzate de fenomenul.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )