Libnet.ro
UNICEF

14:15

Primaria Sectorului 4 a construit prima gradinita pentru copiii romani din regiunea Cernauti (VIDEO)

B1 B1,
Primaria Sectorului 4 a construit prima gradinita pentru copiii romani din regiunea Cernauti (VIDEO)

Dupa mai bine de 20 de ani, cei peste 7. 000 de romani din comuna Mahala, o localitate cu patru sate, din regiunea Cernauti, au o gradinita unde sa isi duca copiii. Primaria Sectorului 4 al Municipiului. continuă pe B1

Primaria Sectorului 4 a construit prima gradinita pentru copiii romani din Cernauti

Dupa mai bine de 20 de ani, cei peste 7. 000 de romani din comuna Mahala, o localitate cu patru sate, din orasul ucrainean Cernauti, au o gradinita unde sa isi duca copiii. Primaria Sectorului 4 al.

Licitatia de 1,15 miliarde lei organizata de Primaria Sectorului 2 pentru serviciul de salubrizare: CNSC a admis contestatia care reclama ca se consolideaza monopolul Supercom

Consiliul National de Solutionarea Contestatiilor a admis contestatia facuta de firma Romprest la licitatia de 1,15 miliarde lei organizata de Primaria Sectorului 2 pentru delegarea gestiunii activitatii de colectare si transport a deseurilor municipale si deszapezirea cailor publice, pentru urmatorii 7 ani. Romprest acuza ca in caietul de sarcini se cere o cifra de afaceri mult prea mare, 305. 000 lei pe ultimii 3 ani, o perioada mult prea scurta pentru obtinerea autorizatiei de mediu pentru statia de sortare si pentru construirea acesteia, dar si cerinte care ar produce pierderi financiare, de exemplu ca utilajele de deszapezire sa nu poata fi folosite vara in alte activitati. Contestatarul este de parere ca aceste conditii erau de natura sa consolideze monopolul agentului economic care presteaza in prezent serviciul, respectiv Supercom. CNSC a admis in mare parte toate observatiile contestatarului, iar Primaria le-a indreptat.

Veste buna pentru romani! Cresc alocatiile de la 1 ianuarie 2020: Am reusit! inca o victorie pentru copiii Romaniei

Pe langa vestile bune pe care le-au primit elevii care indicau ca programa se va schimba si vor avea mai putine ore, alta veste ii va bucura. Alocatiile se vor mari de la 1 ianuarie 2020. Iata proiectul de lege si declaratiile initiatorului! Cresc alocatiile de la 1 ianuarie 2020 Alocatiile vor creste incepand cu .

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )