Libnet.ro
UNICEF

07:30

Veste buna pentru romani! Cresc alocatiile de la 1 ianuarie 2020: Am reusit! inca o victorie pentru copiii Romaniei

Playtech Playtech,
Veste buna pentru romani! Cresc alocatiile de la 1 ianuarie 2020: Am reusit! inca o victorie pentru copiii Romaniei

Pe langa vestile bune pe care le-au primit elevii care indicau ca programa se va schimba si vor avea mai putine ore, alta veste ii va bucura. Alocatiile se vor mari de la 1 ianuarie 2020. Iata proiectul de lege si declaratiile initiatorului! Cresc alocatiile de la 1 ianuarie 2020 Alocatiile vor creste incepand cu . continuă pe Playtech

Veste buna pentru Elena Udrea! Ce se intampla cu dosarul in care este judecata

Elena Udrea a primit o veste buna din partea Comisiei Europene, care a precizat, intr-un raspuns transmis Curtii de Justitie a Uniunii Europene, ca decizia Curtii Constitutionale a Romaniei cu privire la completurile de 5 judecatori poate fi aplicata in dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Turismului a reactionat pe contul personal de Facebook. Veste .

Veste sumbra pentru poporul roman! Ce se intampla cu populatia

Populatia tarii noastre este intr-o continua micsorare, anunta cei de la Institutul National de Statistica. Vestea este una sumbra pentru poporul roman, pentru ca acest lucru aduce cu sine si alte modificari alarmante, ce ii poate afecta pe toti locuitorii tarii. Veste sumbra pentru poporul roman: Ce se intampla cu populatia? Populatia Romaniei a inregistrat .

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegerile prezidentiale. Mesaj important pentru romani

Klaus Iohannis a facut declaratii despre alegerile prezidentiale, despre castigul sau din primul tur, dar si despre dezbaterea pe care o refuza vehement cu candidatul care s-a calificat in lupta pentru Cotroceni. Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegeri Klaus Iohannis a spus tot ceea ce mai avea de spus in cadrul unei conferinte .

Cresterea salariului minim in Romania. Marius Budai argumenteaza marirea salariului pentru romani

Fostul ministru al Muncii Marius Budai sustine ca salariul minim ar trebui sa fie majorat in Romania. intr-o postare pe contul personal de Facebook, Budai a oferit cateva argumente pentru care salariul minim ar trebui sa creasca. Fostul ministru al Muncii argumenteaza majorarea salariului minim in Romania Cresterea salariului minim are un impact pozitiv asupra .

Cresc alocatiile copiilor. Tocmai a fost promulgata legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri legea care prevede majorarea alocatiei pentru copii cu rata inflatiei, incepand din anul 2020. Legea vizeaza completarea art. 3 alin. 1) din Legea nr.

VESTI EXCELENTE! Pensionarii ROMANI vor PRIMI BONURI DE MASA!

Statul roman vine cu o veste buna pentru pensionarii nostri. Pensionarii vor primi, foarte probabil, bonuri de masa. Potrivit unui proiect aflat in dezbatere la Camera Deputatilor, bonurile sunt propuse in.

Mesajul lui Iohannis pentru romani, in ziua alegerilor prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a fost la vot. Acesta a declarat ca a votat pentru o tara normala si i-a indemnat pe romani sa iasa la vot. Astazi, in ziua votului, este.

Vesti bune pentru romani! TAROM, tarife reduse pentru 28 de rute de Black Friday

TAROM deruleaza, in perioada 12 - 17 noiembrie, o campanie Black Friday cu tarife reduse pentru 28 de rute, incepand de la 119 euro, dus-intors, informeaza, marti, compania. Astfel, sunt disponibile bilete.

Tudor Chirila, MESAJ pentru romani, in ziua alegerilor! Votul romanilor va fi anti-PSD

Tudor Chirila, solistul trupei Vama, a transmis un mesaj pe internet, in ziua primului tur de alegeri pentru desemnarea presedintelui Romaniei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )