Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria Sectorului 4 isi suspenda activitatea pana pe data de 2 decembrie inclusiv, dupa aparitia unor cazuri de COVID-19 in randul angajatilor

B1 B1,
Primaria Sectorului 4 isi suspenda activitatea pana pe data de 2 decembrie inclusiv, dupa aparitia unor cazuri de COVID-19 in randul angajatilor

Primaria Sectorului 4 al Capitalei anunta ca isi va suspenda activitatea pana la data de 2 decembrie, dupa ce mai multi angajati au fost testati pozitiv cu coronavirus. Activitatea cu publicul va fi. continuă pe B1

Primaria Sectorului 4 isi suspenda activitatea cu publicul pana pe 2 decembrie din cauza coronavirusului

Primaria Sectorului 4 isi suspenda activitatea de miercuri, 25 noiembrie, pana pe 2 decembrie inclusiv, din cauza aparitiei unor cazuri de infectie cu noul coronavirus in randul angajatilor autoritatii locale. Astfel, va fi suspendata activitatea de lucru cu publicul, precum si a activitatii neesentiale.

Primaria Sectorului 4 suspenda activitatea cu publicul din cauza aparitiei unor cazuri de COVID-19 in institutie. Cand vor reveni functionarii la birou

Primaria Sectorului 4 a anuntat marti ca din cauza aparitiei unor cazuri de infectie cu noul coronavirus in randul angajatilor autoritatii locale, primarul, Daniel Baluta, a dispus suspendarea activitatii de lucru cu publicul, precum si a activitatii neesentiale, in perioda 25 noiembrie 02 decembrie 2020.

PANA PE 7 DECEMBRIE Primaria Sectorului 5 isi suspenda activitatea cu publicul

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a dispus astazi suspendarea activitatii de lucru cu publicul in sediul situat pe strada Fabrica de Chibrituri, in perioada 25 noiembrie - 7 decembrie inclusiv), ca urmare a aparitiei unor noi cazuri de infectare cu COVID-19 in randul angajatilor Primariei.

Primaria sectorului 5 isi suspenda activitatea din cauza cazurilor de COVID-19

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a dispus marti suspendarea activitatii de lucru cu .

Mai multe cazuri de infectare cu Covid-19 suspenda activitatea Primariei Sector 4

Primaria Sectorului 4 va avea activitatea suspendata pana in data de 2 decembrie ca urmare a apariti.

Covid-19 si la Primaria Sectorului 5. Activitatea cu publicul, restransa timp de doua saptamani

Activitatea cu publicul va fi restransa timp de doua saptamani la Primaria Sectorului 5 din Capitala, dupa ce mai multi angajati s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2. in urmatoarele doua saptamani vor fi eliberate doar anumite documente si vor fi oficiate cununii civile in cadru restrans.

Primaria Sectorului 5: Deplasare ilegala in Franta, de 150.000 de euro, semnalata de Curtea de Conturi

Primaria Sectorului 5 anunta ca pe site-ul sau au fost publicate rapoartele Curtii de Conturi privind activitatea institutiei din anii 2018, 2019 si partial din 2020, printre aspectele semnalate numarandu-se o deplasare la Cannes Franta), desi evenimentul anuntat fusese anulat din cauza pandemiei, relateaza Agerpres.

Ciprian Ciucu: Primaria Sectorului 6 are peste 3.000 de angajati. Sunt angajate familii intregi

Familii intregi angajate la Primaria Sectorului 6, asta a gasit noul edil Cirprian Ciucu. Liberalul a , a declarat intr-un interviu pentru Hotnews. ro ca institutia pe care o conduce acum are un buget de investitii de.

Sectia Consulara de la Chisinau isi reduce activitatea din cauza unui angajat cu Covid

Sectia Consulara a Ambasadei Romaniei de la Chisinau isi reduce activitatea din cauza unui angajat c.

Ciprian Ciucu a solicitat o analiza economica la Primaria sectorului 6

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a declarat ca a solicitat o analiza economica, in contextul ch.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )