Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria Sectorului 5: Deplasare ilegala in Franta, de 150.000 de euro, semnalata de Curtea de Conturi

Hotnews Hotnews,
 Primaria Sectorului 5: Deplasare ilegala in Franta, de 150.000 de euro, semnalata de Curtea de Conturi

Primaria Sectorului 5 anunta ca pe site-ul sau au fost publicate rapoartele Curtii de Conturi privind activitatea institutiei din anii 2018, 2019 si partial din 2020, printre aspectele semnalate numarandu-se o deplasare la Cannes Franta), desi evenimentul anuntat fusese anulat din cauza pandemiei, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

DNA a ridicat documente de la Primaria Sectorului 5 privind achizitia de tablete facuta de societatea Economat SRL. Fostul edil Daniel Florea, audiat in calitate de martor

Ofiterii politiei judiciare de la DNA au ridicat joi ai multe documente de la firma Economat SRL, cat si de la Primaria Sectorului 5, transmite primaria intr-un comunicat de presa. Actiunea are legatura cu achizitia de tablete facuta de aceasta societate comerciala. Fostul edil de la Sectorul 5, Daniel Florea este audiat la DNA, in calitate de martor.

DNA a ridicat documente de la Primaria Sectorului 5 privind achizitia de tablete facuta de societatea Economat SRL

Ofiterii politiei judiciare de la DNA au ridicat joi ai multe documente de la firma Economat SRL, cat si de la Primaria Sectorului 5, transmite primaria intr-un comunicat de presa. Actiunea are legatura cu achizitia de tablete facuta de aceasta societate comerciala. Fostul edil de la Sectorul 5, Daniel Florea este audiat la DNA, in calitate de martor. Social-democratul a declarat ca nu stie in ce dosar a fost chemat, ci doar ca are calitatea de martor, potrivit News.

Perchezitii DNA la Marian Vanghelie si la Primaria Sectorului 5 legate de achizitiile de tablete

Procurorii DNA au facut ieri perchezitii acasa la Marian Vanghelie si la Primaria Sectorului 5 intr-un dosar legat de achizitia de tablete and pentru elevi. Fostul primar PSD. Daniel Florea, a venit si el la DNA, declarand ca are calitate de martor intr-un dosar, relateaza G4media.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )