Libnet.ro
UNICEF

22:00

Primaria Sectorului 6 a lansat o licitatie pentru constructia de parcari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primaria Sectorului 6 a lansat o licitatie pentru constructia de parcari

Primaria Sectorului 6 din Bucuresti a lansat o licitatie de 211,2 milioane lei 44,3 milioane euro), fara TVA, pentru constructia de parcari, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

O picatura pentru viata, campanie de donare de sange, sustinuta de Primaria Sectorului 4. Daniel Baluta: Sunt medic si mi se pare un gest de normalitate sa fim alaturi de semenii aflati in nevoie (VIDEO)

O picatura pentru viata este campania care vine in ajutorul persoanelor ce au nevoie urgenta de sange. Organizata de primaria sectorului 4 in parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti,.

Primaria Sectorului 4 sustine un proiect pentru elevi: Uniunea Europeana pentru liceeni, mult asteptatul eveniment care deschide poarta oportunitatilor oferite tinerilor din statele membre (VIDEO)

Uniunea Europeana pentru liceeni este un eveniment mult asteptat, care deschide poarta oportunitatilor pe care blocul comunitarle pune la dispozitia tinerilor din statele membre. Conferinta.

Contractul pentru reabilitarea cazinoului din Constanta a fost semnat

Contractul pentru Consolidarea si restaurarea Cazinoului din Constanta a fost semnat, vineri, in prezenta ministrului lucrarilor publice, dezvoltarii si administratiei, Ion Stefan.

Idei de cadouri pentru toate persoanele din viata ta

De cele mai multe ori, apropierea sarbatorilor de iarna reprezinta pentru multe persoane un motiv de.

VA FI MACEL! PREVIZIUNILE ingrozitoare facute de NOSTRADAMUS pentru anul 2020! Din pacate, ROMANIA e pe LISTA NEAGRA

Ce ne asteapta in anul 2020? Nostradamus a lasat, in scris, nenumarate profetii pentru sute de ani.

Slujbe de pomenire in bisericile si manastirile Patriarhiei Romane de pretutindeni, pentru eroii Revolutiei din decembrie 1989

Slujbe de pomenire a celor care si-au jertfit viata in urma cu 30 de ani pentru libertatea poporului roman vor fi oficiate in zilele de 20, 21 si 22 decembrie la cimitirele, monumentele si troitele inchinate er.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )