Libnet.ro
UNICEF

14:15

Contractul pentru reabilitarea cazinoului din Constanta a fost semnat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Contractul pentru reabilitarea cazinoului din Constanta a fost semnat

Contractul pentru Consolidarea si restaurarea Cazinoului din Constanta a fost semnat, vineri, in prezenta ministrului lucrarilor publice, dezvoltarii si administratiei, Ion Stefan. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Dezvoltarii: Cazinoul din Constanta va fi reabilitat pana in 2022

Contractulpentru Consolidarea si restaurarea Cazinoului din Constanta a fost semnat, vineri,in prezenta ministrului Ion Stefan, ministrul lucrarilor publice, dezvoltarii si administratiei.

Patronul restaurantului Beirut din Constanta a fost prins de Politie

Patronul restaurantului Beirut din Constanta, George Karam, dat in urmarire nationala intrucat a fos.

Primaria Capitalei estimeaza ca va plati 84 milioane lei pentru reabilitarea blocului Rosenthal de pe Calea Victoriei

Primaria Capitalei estimeaza ca va plati 84 milioane lei pentru reabilitarea blocului Rosenthal de pe Calea Victoriei, potrivit indicatorilor tehnico-economici aprobati miercuri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Dupa finalizarea lucrarilor, cladirea va adaposti un centru de informarespatiu expozitional la parter, spatii pentru birouri la etajele 1-6, sala de conferinte si bufet la etajele 7 si 8. Lucrarile au inceput deja in aceasta vara. Imobilul a fost lasat in paragina peste 20 de ani.

Patronul restaurantului Beirut din Constanta, prins de politisti (surse)

Patronul restaurantului Beirut din Constanta, dat in urmarire pentru executarea unei pedepse cu inchisoarea de 8 ani, a fost gasit de politisti in Cluj, conform unor surse oficiale.

Patronul restaurantului din Constanta in care au murit trei tinere a fost prins. Barbatul se ascundea intr-o pensiune din Cluj

Patronul restaurantului Beirut din Constanta, George Karam, dat in urmarire nationala intrucat a fost condamnat la opt ani de inchisoare, dupa ce in aprilie 2014, trei tinere si-au pierdut viata in localul sau, a fost gasit in Cluj si urmeaza sa fie incarcerat.

Patronul restauratului din Constanta unde trei dansatoare au ars de vii intr-un incendiu, prins la Cluj

Patronul restaurantului din Constanta, in care trei dansatoare au murit in urma unui incendiu, a fost prins, vineri, de politisti la Cluj. Acesta a fost condamnat la opt ani de inchisoare si a fost dat in urmarire nationala in 20 noiembrie, dupa ce a fugit in urma sentintei primite, relateaza Mediafax.

FOTO Cazinoul din Constanta va fi reabilitat pana in 2022, promit autoritatile. Primarul Fagadau: Sper sa ne ierte pentru cat a suferit!

Contractul pentru consolidarea si restaurarea Cazinoului din Constanta a fost semnat vineri, 20 decembrie, autoritatile dand promisiuni ferme ca edificiul-simbol al orasului de la Marea Neagra va fi reabilitat pana in anul 2022.

Metroul, in pericol sa fie paralizat de la 1 ianuarie - contractul pentru mentenanta expira, Metrorex are datorii de 150 de milioane si un nou acord nu a fost semnat

Circulatia trenurilor de metrou din Capitala ar putea fi paralizata de la 1 ianuarie 2020 daca Metrorex nu va semna un nou acord de mentenanta a materialului rulant si nu va plati datoria de circa 150 de milioane de lei catre Alstom, bani acumulati pentru ultimul an de servicii de reparatii a trenurilor. De pe 1 ianuarie, daca nu se semneaza un nou acord, vom opri lucrul, declara directorul Alstom, Gabriel Stanciu, care spune ca firma sa a depus o oferta pentru prelungirea cu un an a acordului de mentenanta semnat in trecut pe 15 ani. Conditia? Metrorex sa-si plateasca datoria de 150 de milioane de lei. Am acoperit pana acum costurile din imprumuturi. Nu stiu cate alte companii pot duce din banii proprii un an de lucru fara a fi platite, spune directorul Alstom.

Greva spontana la regia de transport in comun din Constanta: Soferii au refuzat sa iasa pe traseu, vineri dimineata

O greva spontana are loc vineri dimineata la regia de transport in comun din municipiul Constanta CT BUS dupa ce soferii au refuzat sa iasa pe traseu. Ei solicita demisia directorului institutiei si.

Idei de cadouri pentru toate persoanele din viata ta

De cele mai multe ori, apropierea sarbatorilor de iarna reprezinta pentru multe persoane un motiv de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )