Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria Sectorului 4 - licitatie de 136 milioane euro pentru amenajarea domeniului public

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primaria Sectorului 4 - licitatie de 136 milioane euro pentru amenajarea domeniului public

Primaria Sectorului 4 a lansat o licitatie de 643,7 milioane lei 136 milioane euro) pentru amenajarea domeniului public de pe raza sectorului, informeaza news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

AFIR: Fondurile de 200 milioane de euro pentru investitiile in sisteme de irigatii, epuizate

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) anunta ca s-a inchis sesiunea de primire a cererilor de finantare pentru investitii in infrastructura de irigatii, ca urmare a epuizarii fondurilor disponibile pentru aceasta sesiune, de 200 milioane euro, scrie News. ro.

Fermierii au epuizat fondurile europene pentru sisteme de irigatii: 300 milioane Euro ceruti in 2019

Fermierii romani grupati in organizatii de utilizatori de apa in agricultura au depus cereri de finantare in valoare totala de peste 300 de milioane de euro pentru finantarea unor sisteme de irigatii cu fonduri europene, peste bugetul total de 200 de milioane de euro disponibil pentru acest apel de proiecte din 2019, a anuntat, vineri, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR).

UEFA: Pretul biletelor pentru echipele oaspete, plafonat la 70 euro pentru Champions League si 45 euro pentru Europa League

Pretul biletelor pentru echipele oaspete va fi plafonat de UEFA la 70 de euro pentru Champions League si 45 de euro pentru Europa League, au anuntat vineri forul fotbalistic european si asociatia Football Supporters Europe, potrivit AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )