Libnet.ro
UNICEF

22:45

AFIR: Fondurile de 200 milioane de euro pentru investitiile in sisteme de irigatii, epuizate

Adevărul Adevărul,
AFIR: Fondurile de 200 milioane de euro pentru investitiile in sisteme de irigatii, epuizate

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) anunta ca s-a inchis sesiunea de primire a cererilor de finantare pentru investitii in infrastructura de irigatii, ca urmare a epuizarii fondurilor disponibile pentru aceasta sesiune, de 200 milioane euro, scrie News. ro. continuă pe Adevărul

AFIR: Fondurile europene pentru investitii in sisteme de irigatii au fost epuizate

Fondurile europene alocate in acest an, in valoare de 200 de milioane de euro, pentru investitii in sisteme de irigatii au fost epuizate, iar sesiunea de primire a cererilor de finantare a fost inchisa, a anuntat, vineri, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale.

Fermierii au epuizat fondurile europene pentru sisteme de irigatii: 300 milioane Euro ceruti in 2019

Fermierii romani grupati in organizatii de utilizatori de apa in agricultura au depus cereri de finantare in valoare totala de peste 300 de milioane de euro pentru finantarea unor sisteme de irigatii cu fonduri europene, peste bugetul total de 200 de milioane de euro disponibil pentru acest apel de proiecte din 2019, a anuntat, vineri, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR).

Proiect: 10 milioane de euro pentru sprijinirea copiilor cu parinti plecati la munca in afara tarii

Ministerul Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman, a lansat in consultare publica ghidul Program pilot de stimulare a participarii la educatie a copiilor cu parinti plecati la munca in.

Retailerul online Elefant isi majoreaza capitalul social cu 1,7 milioane euro

Elefant Online SA isi majoreaza capitalul social cu aproximativ 1,7 milioane euro, a transmis compania, ieri, printr-un comunicat.

Liberty Steel vrea sa investeasca 200 milioane de euro in combinatul de la Galati

Compania britanica Liberty Steel, care recent a convenit achizitionarea combinatului siderurgic de la Galati, intentioneaza sa investeasca mai multi bani in otelariile pe care le-a preluat de la ArcelorMittal, informeaza Bloomberg.

Fonduri europene de 2,7 miliarde euro pentru agricultura si dezvoltare rurala

Valoarea totala a fondurilor europene pe care Romania le-a primit in anul 2019 pentru agricultura si dezvoltare rurala se ridica la aproximativ 2,70 miliarde euro, suma care include platile directe si investitiile realizate prin programul de dezvoltare rurala, potrivit unui comunicat publicat, in data de 27 august, de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR). Aproximativ 1,7 miliarde euro au fost decontati de catre Comisia Europeana catre Romania in data de 26 august 2019, aceasta suma reprezentand rambursari din Fondul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala FEADR), adica bani alocati pentru finantarea proiectelor de investitii.

Sorina Pintea anunta credite de 200.000 de euro pentru medicii de familie la conditii foarte avantajoase

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a vorbit, in cadrul unui interviu acordat DC News , despre programul prin care medicii de familii vor putea beneficia de credite de pana la 200. 000 de euro.

Romanii aloca, in medie, intre 11.700 euro si 31.200 euro pentru cumpararea unei masini noi

Romanii aloca, in medie, intre 11. 700 euro si 31. 200 euro pentru cumpararea unei masini noi din clas.

Platforma pentru creatorii de podcasturi Acast - finantare europeana de 25 milioane Euro

Startup-ul Acast, prin care creatorii de podcasturi castiga bani in sistem de marketplace, a obtinut marti o finantare europeana de 25 de milioane de euro.

UEFA: Pretul biletelor pentru echipele oaspete, plafonat la 70 euro pentru Champions League si 45 euro pentru Europa League

Pretul biletelor pentru echipele oaspete va fi plafonat de UEFA la 70 de euro pentru Champions League si 45 de euro pentru Europa League, au anuntat vineri forul fotbalistic european si asociatia Football Supporters Europe, potrivit AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )