Libnet.ro
UNICEF

12:15

Primaria Slobozia reia de pe 18 mai activitatea cu publicul. Reguli pentru cetateni

Adevărul Adevărul,
Primaria Slobozia reia de pe 18 mai activitatea cu publicul. Reguli pentru cetateni

Primaria Slobozia reia, incepand de luni, 18 mai, activitatea cu publicul. Cetatenii sunt asteptati la ghiseele institutiei, unde au fost luate toate masurile de siguranta, atat pentru public, cat si pentru personal. Accesul in zona de relatii cu publicul va fi permis doar persoanelor care poarta masca. continuă pe Adevărul

Directiile de permise isi reiau activitatea, treptat, din 18 mai. Examinarile, preconizate in iunie

Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV) informeaza ca, incepand cu data de 18 mai, se vor relua treptat activitatile de relatii cu publicul la toate serviciile comunitare, cu exceptia celor aflate in zone cu restrictii, respectiv cele carantinate.

Electrica Furnizare redeschide centrele de relatii cu clientii, incepand din 18 mai

Electrica Furnizare, compania de furnizare a energiei electrice si gazelor naturale din cadrul Grupului Electrica, anunta redeschiderea, incepand cu data de 18 mai 2020, a centrelor de relatii cu clientii, inclusiv a casieriilor proprii, din arealul SFEE Transilvania Sud, SFEE Transilvania Nord si SFEE Muntenia Nord, se arata intr-un comunicat al companiei remis Redactiei noastre.

Biblioteca se redeschide pentru public pe 18 mai. Ce sunt obligati cititorii sa faca

Biblioteca Judeteana Alexandru Odobescu din Calarasi se redeschide pentru public, dar cu reguli noi avand in vedere pandemia cu COVID-19. Oamenii trebuie sa stie insa ca au acces doar la Receptie de unde pot imprumuta carti pentru acasa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )