Libnet.ro
UNICEF

06:15

Electrica Furnizare redeschide centrele de relatii cu clientii, incepand din 18 mai

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Electrica Furnizare redeschide centrele de relatii cu clientii, incepand din 18 mai

Electrica Furnizare, compania de furnizare a energiei electrice si gazelor naturale din cadrul Grupului Electrica, anunta redeschiderea, incepand cu data de 18 mai 2020, a centrelor de relatii cu clientii, inclusiv a casieriilor proprii, din arealul SFEE Transilvania Sud, SFEE Transilvania Nord si SFEE Muntenia Nord, se arata intr-un comunicat al companiei remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban a anuntat decretarea starii de alerta incepand din 15 mai, de la ora 00:00

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi seara, decretarea starii de alerta incepand din 15 mai, de la ora 00. 00 zero). Orban a anuntat ca se vor lua toate masurile necesare pentru protejarea populatiei, avand in vedere ca riscul de infectare va creste, odata cu relaxarea unora dintre restrictii.

CORONAVIRUS |Masuri impuse pe Aeroportul International Henri Coanda incepand din 15 mai: Ce reguli vor trebui sa respecte pasagerii dupa expirarea starii de urgenta

Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti anunta un set de reguli care se vor aplica, incepand din data de 15 mai in cazul Aeroportului International Henri Coanda. Astfel, dupa expirarea starii.

CORONAVIRUS |Ministrul Sportului, Ionut Stroe, a prezentat conditiile in care se pot relua antrenamentele in cazul sporturilor individuale in aer liber, incepand din 15 mai (VIDEO)

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a prezentat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, masurile referitoare la reluarea activitatilor sportive incepand din data de 15 mai, atunci cand.

Centrul Bucurestiului va fi inchis la sfarsit de saptamana, incepand din 22 mai. Pe ce bulevarde vor exista restrictii de circulatie

Primarul General, Gabriela Firea, a stabilit, impreuna cu specialistii Directiei Transporturi din cadrul Primariei Capitalei si reprezentantii Brigazii de Politie Rutiera, infiintarea mai multor zone de promenada in centrul Bucurestiului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )