Libnet.ro
UNICEF

08:30

Primarul Bacaului, dupa ce a fost exclus din PSD: in partid, daca spui adevarul, esti dat afara

Antena3 Antena3,
Primarul Bacaului, dupa ce a fost exclus din PSD: in partid, daca spui adevarul, esti dat afara

Cosmin Necula, primarul Bacaului, a avut o prima reactie pe pagina sa de Facebook, dupa ceComitetului Executiv National al PSD a cerut excluderea sa din partid, marti seara. in campania electorala. continuă pe Antena3

Cine este Cozmin Gusa si de ce a fost exclus din PSD, la doua saptamani dupa ce s-a reinscris

Partidul Social Democrat s-a despartit in ultima vreme de numerosi membrii. Se pare ca aceste excluderi au fost pregatite deja de cateva zile bune, iar azi au parasit scena alti oameni politici, printre care si Cozmin Gusa. Cozmin Gusa, exlus din PSD O cloncluzie mai aspra a romanilor a fost aceea ca nici PSD-ul nu-l .

Cozmin Gusa a fost exclus din PSD. Declaratii in exclusivitate la Antena 3

Cozmin Gusa a fost exclus, marti, din PSD, in urma votului dat in CEX, dupa doar 3 saptamani de la revenirea in partid. Stire in curs de actualizare .

Primarul Bacaului, exclus din PSD dupa ce a spus ca unii pesedisti sunt jenati ca trebuie sa o sustina pe Dancila: Daca spui adevarul esti dat afara. Metoda executiilor staliniste continua

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, exclus din PSD in sedinta Comitetului Executiv de marti, afirma ca metoda executiilor staliniste continua in partid si dupa plecarea lui Liviu Dragnea si ca daca spui adevarul esti dat afara, fie ca deranjezi conducerea locala, fie ca deranjezi conducerea centrala. Primarul Bacaului, care in luna mai a cerut demisia Vioricai Dancila si a Guvernului, afirma, luni, ca exista pesedisti care se simt jenati de faptul ca trebuie sa o sustina pe Viorica Dancila.

Cozmin Gusa a fost exclus din PSD. El revenise in partid exact cu o zi inainte ca CNA sa decida retragerea licentei Realitatea TV Dancila: Modul in care s-a raportat la PSD nu a fost corect (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat marti seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, excluderea din partid a lui Cozmin Gusa. Am hotarat excluderea celor care au votat pentru.

Ana Birchall spune ca a fost exclusa din PSD fara sa se poata apara: Plec din acest partid cu constiinta curata

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, spune ca a fost exclusa din PSD fara sa fie invitata la sedinta CExN pentru a auzi capetele de acuzare si sa poata raspunde, dar afirma ca pleaca din partid, dupa 19 ani, cu constiinta curata.

Ana Birchall a fost exclusa din PSD: Am aflat din presa. Nu am fost invitatala sedintasaaud capetele de acuzare si sapot raspunde

Ana Birchall, fostul ministru al Justitiei, a spus ca a aflat din presa faptul ca a fost exclusa din PSD, fara sa fi fost chemata la sedinta si sa i se aduca argumente in acest sens. Asta.

Primarul Bacaului face acuzatii dupa ce a a fost exclus din partid: in PSD, daca spui adevarul esti dat afara. Legea pumnului in gura nu este o explicatie acceptabila

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a transmis un mesaj dur la adresa PSD dupa ce a fost exclus din partid. Edilul a scris pe Facebook, marti seara, ca in PSD, daca spui adevarul esti dat afara si a vorbit.

Cozmin Gusa, exclus din PSD

Cozmin Gusa a fost exclus, marti, din PSD, in urma votului dat in CEX, dupa doar 3 saptamani de la revenirea in partid. Stire in curs de actualizare .

Ana Birchall a fost exclusa din PSD

UPDATE: Viorica Dancila a confirmat, dupa sedinta CEx, excluderea din partid a Anei Birchall. UPDATE: Ana Birchall, fost ministru al Justitiei, a fost exclusa marti din PSD,in urma unei sedinte a.

Cozmin Gusa anunta ca se inscrie din nou in PSD, la o zi dupa ce a fost exclus de Dancila. Proiectul meu e reformarea partidului

Cozmin Gusa, patronul Realitatea PLUS, a anuntat la propria televiziune ca se va reinscrie in PSD dupa ce a fost exclus marti seara din partid si ca vrea reformarea formatiunii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )