Libnet.ro
UNICEF

18:45

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, vesti proaste pentru bucuresteni: O sa avem o iarna dificila

Antena3 Antena3,
Primarul Capitalei, Nicusor Dan, vesti proaste pentru bucuresteni: O sa avem o iarna dificila

Vesti proaste pentru bucuresteni de la primarul ales, Nicusor Dan. Iarna aceasta nu va fi deloc usoara, pentru ca reteaua principala de transport a agentului termic este de trei ori mai proasta decat acum trei ani. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru acesti pensionari. Vor ramane fara pensii, momentan

Cu economia la pamant si cu multe lipsuri, pensionarii romani traiesc de azi pe maine. Este si cazul unui numar insemnat de pensionari, locuitori ai judetului Buzau. Multi dintre acestia, conform presei locale, nu si-au primit pensiile de ceva vreme. Pensionarii fara pensii in judetul Buzau Criza economica si pandemia a afectat mai multe judete .

Nicusor Dan ii anunta pe bucuresteni ca urmeaza o iarna grea: Reteaua de transport a agentului termic este de trei ori mai proasta decat acum trei ani

Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, a facut miercuri noi precizari referitoare la problemele legate de transportul energiei termice in locuintele bucurestenilor. Acesta a explicat de ce urmeaza o iarna gr.

Nicusor Dan: O sa vedeti, in zilele urmatoare, deciziile cu privire la noi locuri de terapie intensiva in Bucuresti

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat luni seara, la finalul unei vizite de lucru, impreuna cu premierul Ludovic Orban si prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, pentru evaluarea spitalelor din Bucuresti,.

NICUSOR DAN: Cultura este un motor de dezvoltare economica, Bucurestiul are o mare oportunitate cu zona creativ culturala

Cultura este un motor de dezvoltare economica, iar Bucurestiul are o mare oportunitate prin ecosistemul creativ cultural care s-a format aici in timp, cu foarte multe realizari, in special in zona independenta, a declarat primarul general al Capitalei, Nicusor Dan.

NICUSOR DAN: Nu mai exista intarzieri in anchetele epidemiologice desfasurate de catre DSP

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca in prezent nu mai exista intarzieri in ceea ce priveste anchetele epidemiologice desfasurate de catre Directia de Sanatate Publica la nivelul Municipiului Bucuresti, dupa ce la DSP au fost detasati 200 de angajati ai Administratiei Spitalelor.

NICUSOR DAN: Solutia de principiu agreata cu ministrul Citu este sa facem curatenie in finantele Municipalitatii

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi ca doua dintre problemele cu care se confrunta Primaria Municipiului Bucuresti constau in prioritizarea achitarii datoriilor si lipsa de incredere, din partea sistemului financiar, in vederea cofinantarii unor lucrari de investitii.

Anuntul lui Nicusor Dan dupa tragedia de la spitalul din Piatra Neamt. Vom aloca bani!

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca a primit situatia autorizarii de securitate la incendiu a celor 19 spitale din subordinea Primariei Capitalei si promite ca va aloca bani astfel incat toate problemele sa fie reglementate.

Firea, dupa ce Nicusor Dan a spus ca bucurestenii vor avea o iarna dificila: Asta se cheama inselatorie pe fata

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea a postat pe retelele de socializare un mesaj dur dupa ce, primarul Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca iarna aceasta nu va fi deloc usoara, din cauza ca reteaua principala de transport a agentului termic este de trei ori mai proasta decat acum trei ani.

NICUSOR DAN: Nu am uitat de caracatita lui Firea

Primarul general Nicusor Dan a afirmat ca nu a uitat de caracatita Gabrielei Firea despre care vorbea in campania electorala, insa a avut niste urgente de rezolvat.

Primarul Nicusor Dan face un call-center la Termoenergetica, la care chiar se va raspunde

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, miercuri, ca va fi suplimentat personalul de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )