Libnet.ro
UNICEF

06:15

Primarul care a recunoscut ca a facut sex in Primarie, reconfirmat de cetateni. Cate voturi a primit Damian Butnaru

Adevărul Adevărul,
Primarul care a recunoscut ca a facut sex in Primarie, reconfirmat de cetateni. Cate voturi a primit Damian Butnaru

Cetatenii comunei Mogotesti-Siret l-au reales in functia de primar al comunei pe Damian Butnaru, care a participat la vot ca independent, sustinut indirect de PNL. continuă pe Adevărul

Iasi: Edilul care a recunoscut ca a facut sex cu doua minore in sediul primariei a fost reales

Edilul comunei iesene Mogosesti Siret, Damian Butnariu, cel care a recunoscut in fata judecatorilor ca a facut sex cu doua minore in sediul primariei, a fost reales la alegerile locale de duminica, potrivit datelor electorale de la acest moment.

Traian Ogagau, primarul care s-a filmat in timp ce isi umilea fiica, a castigat un nou mandat. Ce imagini a putut sa posteze pe Facebook

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai care a devenit celebru dupa viralizarea unor materiale video compromitatoare, a castigat un nou mandat la alegerile de duminica. Vestea a fost transmisa chiar de acesta, pe pagina sa de Facebook, printr-o inregistrare live. Sute de persoane nu au respectat distantarea sociala Bucurie imensa in Bistrita-Nasaud, dupa ce primarul .

Alegeri locale 2020. Primarul care a fost prins cand dadea mita oamenilor pentru a-l vota. Care e suma

Conducerea PNL Iasi il acuza pe primarul orasului Podu Iloaiei ca a dat bani mai multor localnici ca sa-l voteze la alegerile de duminica. Liberalii au precizat ca vor depune plangere penala in acest caz. Alegeri locale 2020. Primarul care a fost prins cand dadea mita oamenilor pentru a-l vota Astfel, liberalii ieseni sustin intr-un .

Rezultate alegeri locale 2020. VIDEO Traian Ogagau, primarul care si-a umilit fiica, a obtinut un nou mandat la Sangeorz-Bai: Sute de oameni au sarbatorit victoria sa

Traian Ogagau, primarul care si-a umilit fiica, a anuntat ca a castigat un nou mandat la Primaria Sangeorz-Bai, in timp ce este aplaudat de o piata plina de oameni. Sute de oameni aplauda, canta si danseaza.

Lovitura dura pentru medicul Razvan Tranca, care a facut amor cu o pacienta minora. Ce i-a facut sotia acum

Decizie finala si din partea sotiei, dupa ce autoritatile au adus deja un verdict, in 2010, in privinta celui mai mediatizat caz din acest secol. Doctorul Razvan Tranca s-a ales atunci cu o condamnare de 4 ani cu suspendare, dupa ce a violat-o si a incercat sa o omoare pe Andreea Mocanu, in 2007, o .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1976 seconds )