Libnet.ro
UNICEF

18:45

Traian Ogagau, primarul care s-a filmat in timp ce isi umilea fiica, a castigat un nou mandat. Ce imagini a putut sa posteze pe Facebook

Playtech Playtech,
Traian Ogagau, primarul care s-a filmat in timp ce isi umilea fiica, a castigat un nou mandat. Ce imagini a putut sa posteze pe Facebook

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai care a devenit celebru dupa viralizarea unor materiale video compromitatoare, a castigat un nou mandat la alegerile de duminica. Vestea a fost transmisa chiar de acesta, pe pagina sa de Facebook, printr-o inregistrare live. Sute de persoane nu au respectat distantarea sociala Bucurie imensa in Bistrita-Nasaud, dupa ce primarul . continuă pe Playtech

Rezultate alegeri locale 2020. VIDEO Traian Ogagau, primarul care si-a umilit fiica, a obtinut un nou mandat la Sangeorz-Bai: Sute de oameni au sarbatorit victoria sa

Traian Ogagau, primarul care si-a umilit fiica, a anuntat ca a castigat un nou mandat la Primaria Sangeorz-Bai, in timp ce este aplaudat de o piata plina de oameni. Sute de oameni aplauda, canta si danseaza.

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai care si-a terorizat familia, a castigat un nou mandat si a sarbatorit cu artificii (VIDEO)

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai care si-a terorizat familia, a castigat un nou mandat. Acesta a iesit in fataprimariei, fiind insotit de copii si de colegii din administratie, si le-a.

Traian Ogagau, primarul filmat in timp ce isi umilea fetita, a castigat un nou mandat la Primaria Sangeorz-Bai

Traian Ogagau, primarul filmat in timp ce isi umilea fetita, a castigat un nou mandat la Primaria Sangeorz-Bai. Primarul a transmis, live pe Facebook, momentul in care a aflat ca va fi primar pentru inca patru ani.

Alegeri locale 2020. Primarul care a fost prins cand dadea mita oamenilor pentru a-l vota. Care e suma

Conducerea PNL Iasi il acuza pe primarul orasului Podu Iloaiei ca a dat bani mai multor localnici ca sa-l voteze la alegerile de duminica. Liberalii au precizat ca vor depune plangere penala in acest caz. Alegeri locale 2020. Primarul care a fost prins cand dadea mita oamenilor pentru a-l vota Astfel, liberalii ieseni sustin intr-un .

Primarul din Sangeorz Bai, cercetat penal pentru ca si-a filmat fiica in timp ce o pedepsea, a castigat un nou mandat

Traian Ogagau, primarul localitatii Sangeorz Bai, cercetat penal pentru rele tratamente aplicate minorului, pentru ca si-a filmat fiica in timp ce o pedepsea, tinand-o dezbracata, in genunchi, a castigat inca un mandat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )