Libnet.ro
UNICEF

07:15

Primarul care s-a facut singur Cetatean de Onoare si apoi a plans de emotie LOVESTE DIN NOU: Daca CFR Cluj nu a refuzat, eu de ce sa o fac?

B1 B1,
Primarul care s-a facut singur Cetatean de Onoare si apoi a plans de emotie LOVESTE DIN NOU: Daca CFR Cluj nu a refuzat, eu de ce sa o fac?

Leonard Dicu, primarul care si-a acordat singur titlul de cetatean de onoare, varsand chiar si o lacrima de emotie, vine cu o explicatie halucinanta. Daca CFR Cluj nu a refuzat titlul de campioana, eu de. continuă pe B1

CULMEA TUPEULUI! Un primar PSD s-a facut singur Cetatean de Onoare! S-a scutit de plata impozitelor si taxelor

Caz uluitor in judetul Dambovita! Primarul comunei Pietrosita, Ion Leonard Dicu, s-a facut singur Cetatean de Onoareal localitatii pe care o conduce! Distinctia vine la pachet si cu scutirea de la.

Explicatiile primarului PSD, care s-a facut singur Cetatean de Onoare: Viceprimarul a spus ca am facut comuna boboc si merit. S-a votat in unanimitate (VIDEO)

Primarul din Pietrosita, judetul Dambovita, si-a acordat titlul de Cetatean de Onoare, cu ocazia zilei comunei, asigurandu-si un loc in galeria marilor figuri ale satului. Ceremonia a fost, evident, pe.

Un primar s-a facut singur cetatean de onoare al localitatii pe care o conduce si a plns la ceremonie

Primarul comunei dambovitene Pietrosita, Ion Leonard Dicu, si-a acordat singur titlul de cteatean de onoare al localitatii pe care o conduce si a plans la ceremonie, relateaza dambovitanews. ro. La eveniment a fost prezent si liderul PSD Dambovita, senatorul Adrian Tutuianu.

Primarul care a fost facut cetatean de onoare al comunei pe care o conduce de 18 ani si a plans la ceremonie: Sigur ca au fost lacrimi de emotie

Ion Dicu, primarul comunei Pietrosita, din judetul Dambovita, a primit titlul de Cetatean de Onoare din partea colegilor consilieri. Evenimentul a avut loc, sambata, in cadrul Zilelor Comunei Pietrosita, la care au participat si mai multi parlamentari.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )