Libnet.ro
UNICEF

07:45

Primarul Chirica, in apararea arbitrului Coltescu: I s-a pus pistolul la cap si s-a tras. Eu nu m-as fi simtit jignit sa fi spus despre mine albul ala

Adevărul Adevărul,
Primarul Chirica, in apararea arbitrului Coltescu: I s-a pus pistolul la cap si s-a tras. Eu nu m-as fi simtit jignit sa fi spus despre mine albul ala

Primarul municipiului Iasi a subliniat caromanii ar trebui sa fie solidari cu arbitrul Sebastian Coltescu, implicat in incidentul de la meciul Paris Saint-Germain Istanbul B. continuă pe Adevărul

Primarul Iasiului ii ia apararea lui Sebastian Coltescu: De ce trebuie sa suportam sa fie jignit un roman intr-o asemenea maniera?

Primarul din Iasi, Mihai Chirica, sustine ca romanii ar trebui sa fie solidari cu arbitrul Sebastian Coltescu, implicat in incidentul de la meciul Paris Saint-Germain vs Istanbul Basaksehir, precizand ca nu e demn pentru noi sa lasam ca un compatriot sa zaca jos si noi sa nu ne uitam la dansul si sa-l intrebam ce are.

Presedintele Academiei Romane sare in apararea arbitrului crucificat de UEFA: negru nu are sensul de cioroi

Scandalul izbucnit in jurul cuvantului negru folosit de arbitrul roman Sebastian Coltescu a ajuns si in atentia lui Ioan Aurel Pop, presedintele Academiei Romane.

Mediastandard.ro: Reactiile presei online la acuzatiile de rasism la adresa arbitrului Coltescu

In timpul meciului dintre Paris Saint-Germain si Istanbul Basaksehir, in cadrul Ligii Campionilor, al patrulea arbitru, Sebastian Coltescu, a folosit cuvantul negru pentru a-l identifica pe antrenorul secund Pierre Webo, care protesta zgomotos pe marginea terenului, dupa o decizie luata de arbitrul principal.

Ciprian Marica ii ia apararea lui Coltescu: N-am vazut nicio reactie cand noi, romanii, eram facuti tigani pe afisele meciurilor de la Paris

Arbitrul roman Sebastian Coltescu a ajuns in presa internationala, dupa ce turcii de la Istanbul BB l-au acuzat de rasism, dupa ce i-a transmis centralului Ovidiu Hategan ca cel negru trebuie sanctionat, i.

Un jucator englez ii ia apararea lui Coltescu: N-a fost rasism

Micah Richards, jucatorul echipei Aston Villa, a comentat incidentul de la Paris in centrul caruia se afla arbitrul roman Sebastian Coltescu.

Primarul Chirica, membru PNL, ex-PSD: Tinerii din USR s-au lasat prinsi in capcana PSD

Primarul PNL al Iasiului, Mihai Chirica, sustine ca alianta USR-PLUS a tradat electoratul de dreapta din Iasi si ca s-a aliat cu PSD. Acuzatia vine dupa ce un consilier USR a fost ales sa conduca sedintele de Consiliu Local in urmatoarele trei luni, potrivit News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )