Libnet.ro
UNICEF

23:00

Primarul Chirica a dat in judecata PSD. Care este motivul

Antena3 Antena3,
Primarul Chirica a dat in judecata PSD. Care este motivul

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a decis sa dea in judecata organizatia judeteana, dar si pe cea nationala a Partidului Social Democrat, deoarece considera ca nu a fost informat de deciziile CEx si i-a fost. continuă pe Antena3

Care este, de fapt, procentul de castig la pacanele in Romania

Care este procentul de castig la pacanele? Aceasta este intrebarea pe care si-o pun zilnic mii de romani care baga bani grei in aparate. Desi legislatia din tarile civilizate este extrem de.

Sotul meu mi-a spus ca are o amanta care este mult mai buna la pat decat sunt eu

O cititoare Psychologies spune povestea ei de viata. Este dureros sa afli ca sotul tau este infidel. Dar cand iti si spune cat de minunata este amanta in pat si cum fac ei sex peste tot, este o.

Care este LEGUMA-MINUNE si de ce AFECTIUNI te fereste

Telina, numita si leguma-minune, este o sursa buna de minerale si un adevarat medicament. Astfel, datorita nutrientilor ce se gasesc atat in luguma cat si in frunzele ei, probleme arteriale,.

Martisor. Care este adevarata poveste a Martisorului. Cum a aparut traditia

Martisor. Traditia martisorului este specifica spatiului carpatic si zonelor invecinate si dateaza inca din epoca precrestina, cand marca inceputul anului nou agrar. Martisor. Ritualul.

Semnal de alarma! Care este sursa acestui val de frig extrem

Furtunile, inundatiile si alte fenomene climatice extreme lovesc orasele mult mai dur decat au anticipat oamenii de stiinta, a declarat seful unei retele de orase care promoveaza strategii pentru combaterea sc.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )