Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul comunei valcene Racovita, trimis in judecata pentru ca nu a protejat un sit arheologic

Hotnews Hotnews,
 Primarul comunei valcene Racovita, trimis in judecata pentru ca nu a protejat un sit arheologic

Primarul comunei valcene Racovita, Sonia Iliescu, precum si fostul viceprimar al localitatii, Ioan Fasca, au fost trimisi, miercuri, in judecata, de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea, ei fiind acuzati de procurori de savarsirea infractiunii de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit in forma continuata, anunta un comunicat al Parchetului, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

O noua LOVITURA incasata de PNL: Primar liberal, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Primarul comunei valcene Racovita, Sonia Iliescu, precum si fostul viceprimar al localitatii, Ioan Fasca, au fost trimisi, miercuri, in judecata, de catre procurorii Parchetului de pe.

UPDATE Zgonea, fost presedinte al Camerei Deputatilor, trimis in judecata pentru trafic de influenta / Consilierul judetean care mai este implicat in dosar si-a recunoscut vinovatia

Valeriu Zgonea, fost presedinte al Camerei Deputatilor, a fost trimis de DNA in judecata, sub control judiciar, pentru trafic de influenta. Procurorii il acuza ca a primit servicii turistice de peste 62. 000 de lei de la un consilier judetean caruia i-a promis ca ii va numi o ruda intr-o functie publica.

Fost presedinte al Curtii de Apel Constanta, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Fostul presedinte al Curtii de Apel Constanta, Nicolae Stanciu, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, luare de mita si fals in declaratii, de catre procurorii Directoiei Nationale Anticoruptie DNA).

Valeriu Zgonea, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti l-au trimis in judecata, sub control judiciar, fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, pentru infractiunea de trafic de influenta.

Fostul presedinte al Curtii de Apel Constanta, trimis in judecata pentru spaga

Judecatorul Nicolae Stanciu, fost presedinte al Curtii de Apel Constanta, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, sub acuzatiile de trafic de influenta, luare de mita si fals in declaratii.

Valeriu Zgonea, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Valeriu Zgonea, PSD, fost presedinte al Camerei Deputatilor intre 2012 si 2016, a fost trimis de DNA in judecata sub control judiciar, pentru trafic de influenta. Procurorii il acuza pe acesta ca ar fi primit servicii turistice de peste 62. 000 de lei.

Valeriu Zgonea, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a fost trimis in judecata de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru trafic de influenta, fiind acuzat ca ar fi primit de la fostul consilier judetean din Buzau Dumitru Dobrica peste 62. 000 de lei, dupa ce i-a promis angajarea unei rude intr-o functie importanta, prin exercitarea influentei asupra unor functionari publici, potrivit unui comunicat de presa al DNA.

A luat mita de la un detinut. Un fost gardian de la Penitenciarul din Bender, trimis in judecata pentru corupere pasiva

Un fost supraveghetor al Serviciului regim, paza si supraveghere al Penitenciarului nr. 12 din Bender va comparea pe banca acuzatilor pentru corupere pasiva. Procuratura Anticoruptie a finalizat urmarirea si a transmis cauza penala de invinuire a acestuia in judecata.

Spotify, data in judecata pentru piraterie

Spotify a fost trimisa recent in judecata, iar daunele care se cer in cadrul procesului nu sunt deloc de neglijat. Serviciul de streaming de muzica Spotify e, fara doar si poate, cel mai cunoscut serviciu de acest fel, la nivel global. Asta nu inseamna ca nu are propriile probleme, iar cea mai recenta este un [].

Compania Spotify, data in judecata pentru incalcarea drepturilor de autor

Compania de streaming Spotify a fost data in judecata de Wixen Music Publishing, care cere daune de cel putin 1,6 miliarde de dolari pentru incalcarea legislatiei privitoare la drepturile de autor, scrie AFP. com.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )